۸۷ نفر
۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
شهلا ناظریان راهی خانه ابدی شد/ عکس

ایسنا نوشت: مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهلا ناظریان، هنرمند پیشکسوت دوبله، امروز چهارشنبه، هفتم اردیبهشت در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) برگزار شد.

شهلا ناظریان از پیشکسوتان عرصه دوبله و همسر زنده‌یاد حسین عرفانی، دیگر دوبلور فقید کشورمان شامگاه یکشنبه، چهارم اردیبهشت بر اثر سکته قلبی درگذشت.

در مراسم تشییع و خاکسپاری این دوبلور فقید، چهره‌هایی چون افشین ذی‌نوری، علیرضا جاویدنیا، منوچهر زنده‌دل، کیکاووس یاکیده، جواد پزشکیان، شهراد بانکی، شهروز ملک‌آرایی، رابعه مدنی، علیرضا باشکندی، شوکت حجت، ناهید امیریان و بسیاری دیگر از اهالی دوبله و رادیو حضور داشتند.

علی همت مومیوند، دوبلور در مراسم تدفین پیکر شهلا ناظریان گفت: «چه غریبانه عزیزانی که دوست‌شان داریم از بین ما می‌روند و آن‌چه برای ما می‌ماند خاطرات خوبشان است و ما به رضای خدا راضی‌ایم. باز هم یک صدای ناب و باصلابت و پرقدرت از عرصه دوبله رخت بربست. استاد ناظریان از بین ما رفت و تنها خاطرات بسیار خوبی که از ایشان داریم برایمان ماند. درگدشت ایشان را به همه علاقه‌مندان‌شان، همکارانم و خانواده عزیزشان تسلیت می‌گویم.»

او افزود: «ما مدت‌هاست که از شنیدن صدای استاد شهلا ناظریان در فیلم‌های جدید محروم بودیم ولی دلخوش بودیم به اینکه گاهی از نزدیک زیارت‌شان می‌کردیم و سایه‌شان بر سر ما و دوبلاژ ایران است که متاسفانه ایشان را از دست دادیم.»

منوچهر والی‌زاده، دوبلور نیز گفت: «صحبت برای من سخت است که دو تا از همکاران عزیزمان از بین ما رفتند. با خانم ناظریان و آقای عرفانی روابط نزدیکی داشتم و سال‌ها خانوادگی رفت‌وآمد کردیم‌. خدا رحمتشان کند. نمی‌دانم چه طور به دخترشان مهسای عزیز تسلیت بگویم ولی زندگی همین است. خدا شهلای عزیز و مهربان را رحمت کند. دیگر چنین صدایی در دوبله نخواهیم داشت. این صدای عرفانی را نخواهیم داشت. صداهایی مثل استاد چنگیز جلیلوند و دیگرانی که آسمانی شدند.»

شهلا ناظریان راهی خانه ابدی شد/ عکس

سعید توکل از تهیه‌کننده‌های قدیمی رادیو هم در این مراسم گفت: «از سال ۶۸ بود که با مرحوم ناظریان و عرفانی آشنایی و همکاری دارم. وظیفه داشتم از طرف همه همکاران رادیو این همکاری چندین‌ساله را عنوان و تسلیت عرض کنم. شخصیت هنری خانم ناظریان منهای آن صدای زیبا و هوش و معرفت متمایز بود و رنگ خاصی که صدایشان را متمایز می‌کرد و جزو صداهای شاخص کشور بودند. در تمام این سال‌ها که در رادیو و تلویزیون فعالیت داشتیم باعث مباهات بود که با چنین جواهرهایی همراه بودیم.»

علیرضا جاویدنیا، گوینده و بازیگر نیز گفت: «من علیرضا جاویدنیا به عنوان کوچکترین شاگرد هر دو عزیز حسین عرفانی و خانم ناظریان افتخار چندین کار تئاتری و رادیو و تلویزیونی را در کنارشان داشتم. شاگردی کردم و سعی کردم معدلم خوب باشد. چه اندازه مقبول بوده خدا داند. تسلیت می‌گویم، برقرار و زنده و پشتیبان باشید.»

مهوش افشاری، دوبلور پیشکسوت نیز در این مراسم گفت: «حرف زدن درباره خانم ناظریان بعد از پنجاه و چند سال دوستی خیلی سخت است. بیش از پنجاه سال در خدمتشان بودم و دوست‌شان داشتم و واقعا خوشحال بودم که دوستش هستم. به او افتخار می‌کردم. در این پنجاه سال بیشتر با هم کار می‌کردیم؛ به جز این چند سالی که بیمار بود. خیلی برایم ناگوار است، خیلی جایشان خالی است.می‌دانم چقدر خوشحال است از اینکه همه شما اینجا حضور دارید.»

حسین خدادادبیگی، دوبلور هم در مراسم زنده‌یاد ناظریان گفت: «صحبت کردن درباره بزرگان دوبلاژ برای من حقیر سخت است. افتخار بیش از چهل سال شاگردی بزرگان دوبلاژ را دارم. استاد عرفانی شهلا ناظریان و... چند سالی است ما ستارگانی را از آسمان دوبلاژ از دست می‌دهیم. همه عزیزان یکی‌یکی دارند می‌روند. از صحبت استاد والی‌زاده استفاده می‌کنم که فرمودند حسین عرفانی، شهلا ناظریان، بهرام زند، جلیلوند و تمام عزیزانی که در آسمان دوبلاژ می‌درخشیدند تکرار نمی‌شوند. به جامعه دوبلاژ و همکاران خوبم تسلیت عرض می‌کنم. به ویژه دختر مرحوم عرفانی و ناظریان؛ مهسا که علاقه وافری به پدر و مادرش داشت و از زمانی که مادرش کمی توانایی‌اش را از دست داد، مهسا خانم عین پروانه دور گل، دور مادر چرخید و مراقبش بود. ان‌شاءلله خدا به او و همه صبر دهد. بیاییم قدر خودمان و پیشکسوتان‌مان را بدانیم و بدانیم که این عزیزان تکرارنشدنی هستند.»

شهلا ناظریان راهی خانه ابدی شد/ عکس

شهلا ناظریان متولد سال ۱۳۲۶ در تهران بود و در ۷۵ سالگی درگذشت. او از سال ۱۳۴۱ و همزمان با تحصیل در دبیرستان، وارد عرصه دوبله شد و شروع کار حرفه‌ای او در دوبله به سال ۱۳۴۲ برمی‌گردد.

ناظریان در طول سال‌های فعالیت خود در دوبلاژ، به‌ جای بسیاری از بازیگران مطرح جهان از جمله اینگرید برگمن، لورن باکال، سوفیا لورن، دایان کیتون، راکوئل ولش، فی داناوی، آن مارگرت، کاترین اسپاک، کاترین راس، الیزابت تیلور، جولی کریستی، سیلوا کوشینا، ژاکلین بیسه، کاترین دنوو، میشل مرسیه، و… حرف زده‌ است.

یکی از درخشان‌ترین گویندگی‌های او در دوبله فیلم مشهور «کازابلانکا» به‌جای اینگرید برگمن در کنار گویندگی حسین عرفانی به‌جای همفری بوگارت است.

مراسم ختم شهلا ناظریان، جمعه ۹ اردیبهشت مسجدالرضای تهران واقع در میدان نیلوفر، از ساعت ۱۷ تا ۱۹ برگزار می‌شود.

۲۵۹۲۵۹

کد خبر 1625815

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 47
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 41
  • IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    چیه چند روزه که این را بزرگش کردید یکی بود که از خودش صدا در میاورد چرا خبر از کنسرت تتلو برای ما تتلیلیتی ها نمیگذاری
    • IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
      4 0
      شماهایی که خودتونو اویزون این "بوم نقاشی بی ادب" کردین چی سراز هنر درمیارید که همچین ادمی رو با این" بانوی هنرمند" حتی مقایسه ش می کنید.تو رو خدا هنرو تااین حدبه ابتذال نکشیدچندش اوره.یکم توقع تونو ببریدبالا.
    • IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
      3 1
      برات متاسفم
    • علی IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
      2 1
      چرا چرت و پرت میگی حالت خوبه؟؟؟؟
    • هانا IR ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
      2 1
      خدا تو رو رحمت کنه که ی دلقک و با سر کار خانم ناظریان مقایسه می‌کنی.
    • IR ۲۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
      5 0
      تو و امثال تو هنوز خیلی مونده که بفهمید این اساتید برای اعتلای صنعت دوبله سینما در ایران چه زحماتی متحمل شدند و به جرات میتوان گفت که صنعت دوبله کشور ما یکی از برترین در بین چند کشور مطرح قرار دارد.
    • IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
      4 0
      واقعا که نشون دادی طرفدار تتلوهستی مثل خودش بی ادب خانم ناظریان بسیار هنرمند بزرگی بود با روح بزرگ با بی ادبی موجودات تتلیتی هم کوچیک نمیشن
    • IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      0 0
      متاسفم‌برات‌بااین‌نظر‌دادنت‌
    • آشنا IR ۰۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      2 0
      تویی ک تتلیتی هستی ارزش صدای شهلا رو درک نمیکنی این خانومو بزرگش نکردن قابل احترامه براش ارزش قائل شدن خبرازکنسرت تتلو بی ادب میخوای خودت دنبالش بگرد تنبل
    • IR ۰۱:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      1 0
      چقدر از حرفات حقارت میباره..معلومه دو دنیای واقعی کسی عدد حسابت نمیکنه و برای خالی کردن عقده هات به مجازی رو اوردی وگرنه میتونستی محترمانه حرف و درخواستت رو بیان کنی
    • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      3 0
      واقعا برات متاسفم عقل و شعور در این حد
    • IR ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      1 0
      این چه طرز حرف زدن پشت سر فردی هس که دستش از دنیا کوتاه شده. معلوم شد طرفدارای تتلو چه جوری آدمایی هستن. ادبیات گفتارتون باعث تاسفه😞😞 خداوند رحمتشون کنه، روحشون شاد و جایگاه ابدیشون بهشت برین🙏🙏🖤🖤
    • حقگو IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      2 0
      تتلیتت با تتلیتی ها هم میرن زیرخاک عجله نکن دیر و زود داره
    • مامان آرین IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      2 0
      بی تررررررربیت
    • انسان IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      3 0
      لیاقت امثال شما همون تتلو هست راجع به این بزرگان اصلا مطلب نخونید که نظر بدید
    • رضا IR ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
      1 1
      خدا شفات بده
  • IR ۱۵:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    روحشان شاد
    • حمید IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      0 0
      خداوند بیامرزدش
    • IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
      0 0
      متاسفم
  • PL ۱۵:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    251 7
    خدار رحمتشون کنه
  • IR ۱۸:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    2 0
    خدارحمتش کنه صدای بسیار زیبایی داشت روح همه رفتگان شاد
  • علی IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    1 0
    روحش شاد و یادش گرامی
  • ناشناس IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    1 0
    دوستشان داشتم خداوند هردو را قرین رحمت کند.الهی آمین
  • افتاب IR ۲۱:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    0 0
    رحشون شاد.. یادشون گرامی
  • مریم IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    0 0
    روح این هنرمند بزرگ شاد ... واقعا صدای فوق العاده و محشری داشت ...
  • IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۷
    1 0
    خدا رحمتش کنه
  • IR ۰۰:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 0
    روحت شاد بانوی ایران زمین
  • IR ۰۱:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 1
    صدای دوست داشتنی و خاطره انگیز، روحت شاد
  • اعظم IR ۰۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 0
    خدا رحمتشون کنه و روحشون شاد باشه ، دور از الان باشه من خیلی دوستشون داشتم چون همیشه خنده رو بودند 🖤🖤🖤
  • IR ۰۶:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 0
    خداوند رحمتشان کند زن بسیار خوبی بودند
  • IR ۱۱:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 0
    روحشان شاد و یادشان گرامی
  • ف ش IR ۱۱:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 0
    روحشون در آرامش
  • IR ۱۱:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 0
    واقعا صدای قشنگی برای دوبله داشت روحشان شاد
  • شقایق موسوی IR ۱۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 1
    روحشون شاد ، بانوی با وقار ، افسوس جاشون واقعا خالی میشه در دوبله ، مهسا خانم خدا صبرت بده
  • حسین NL ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    0 0
    روحشان قرین رحمت الهی باد بسیار صدای دلنشینی داشتن
  • IR ۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    1 0
    خدا رحمتش کند انسانی شریف وپاکدامن وهنرمند مردمی بود
  • سارا IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    0 0
    روحشان شاد
  • IR ۱۷:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    0 0
    خدارحمتش کنه روحش شاد ویادش گرامی
  • رستا IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۸
    0 0
    روحش شادیادش گرامی باد
  • طبسی IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
    0 1
    روحشان شاد،هنرمندبی حاشیه،پاک زندگی کرد،
  • دوست IR ۱۴:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
    1 0
    خداوند این هنرمند عزیز پیشکسوت و خوش صدا که در فیلمهای که صدایش انان را در ذهن مان ماندگار تر کرده است رحمت کند و در بهشت برینش جای دهد .جای صداهایی مثل مرحومه ناظریان که بسیار دلنشین و دلنواز بود همیشه خالی خواهد بود یادشان همیشه سبز .،
  • IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
    1 0
    روحشون شاد و یادشان گرامی.
  • ح، ط IR ۱۷:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
    1 0
    روح تمام رفتگان شاد، همچنین این بزرگوار🥀
  • FR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
    1 0
    صداش واقعابی نظیربود
  • علی اکبر IR ۲۲:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۹
    1 0
    خدا رحمتش کند
  • "پتر کبیر " IR ۰۱:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
    1 0
    تنها صدا و تصویر و محبت است که می ماند با هم مهربان ترباشیم
  • فرزانه IR ۰۲:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
    2 0
    ای مردم برای این دو مرغ عشق آرزو کنیم کنار هم ودر بهشت برزخی متنعم و شاد باشند و همه رفتگان را خداوند رحمت کند آمین

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین