۰ نفر
۲۶ تیر ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۳

مهر نوشت:

رئیس جمهوری ونزوئلا برای ادامه درمان بیماری خود بار دیگر به کوبا رفت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "هوگو چاوز" رئیس جمهوری ونزوئلا شب گذشته کاراکاس را به مقصد هاوانا ترک کرد.

وی پیش از عزیمت به کوبا در فرودگاه سیمون بولیوار طی مراسمی رسمی که با حضور نظامیان و اجرای سرود ملی ونزوئلا برگزار شد گفت : اکنون زمان مردن نیست، بلکه زمان زندگی کردن است.
 
پیش از این مجمع ملی ونزوئلا با اکثریت آرا با سفر چاوز به کوبا برای ادامه درمان موافقت کرده بود. هنوز مشخص نیست درمان رئیس جمهوری ونزوئلا در کوبا چه مدت به طول می انجامد.
 
بر این اساس، شیمی درمانی چاوز در بیمارستانی که در ماه ژوئن طی عملی جراحی یک تومور سرطانی را از بدن وی خارج کرد، از روز یکشنبه آغاز می شود.
4949

کد خبر 162924

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
    0 0
    پس این داروهای شیمی درمانی را کی ما می خواهیم تولید کنیم؟ چرا حمایت بیشتری از تولید داروهای ضد سرطان نمی شود؟
  • بدون نام IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۶
    0 0
    ما اگر خدای نکرده سرطان گرفتیم باید کجای دنیا بروم ؟ و چقدر خرج کنیم؟ تا یه کم حالم بهتر شود؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین