۱ نفر
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۶
دلیل رئال برای انصراف از خرید هالند

به نظر می رسد که انتقال ارلینگ هالند، مهاجم نروژی دورتموند به منچسترسیتی قطعی شده است و این بازیکن به زودی راهی تیم گواردیولا می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به جز سیتی، باشگاه های زیادی در فوتبال اروپا به دنبال خرید هالند بودند که یکی از آنها رئال مادرید بود اما مذاکرات رئال برای خرید هالند خوب پیش نرفت که به نظر می رسد که یکی از دلایلش مربوط به شرطی است که وکلای هالند تعیین کرده بودند و با مخالفت شدید رئال مادرید مواجه شد.

رادیو کادنا سر گزارش داده است که مینو رایولا، وکیل سابق هالند پیش از درگذشت خود، از مدیران رئال مادرید خواسته بود تا بندی در قرارداد هالند بگذارند که این بازیکن بتواند در پایان فصل دومش در برنابئو یعنی در سال ۲۰۲۴ بتواند با مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو جدا شود. در حقیقت وکلای هالند اعتقاد داشتند که چنین گزینه ای برای این که این بازیکن در صورت ناکامی در برنابئو به راحتی جدا شود، گزینه مناسبی بود. فلورنتینو پرز مدیر رئال اما با این شرط شدیدا مخالفت کرد چرا که اعتقاد نداشت که منطقی نیست که هزینه ای سنگین را برای یک بازیکن انجام بدهد و بعد از آن به آن بازیکن اجازه بدهد که دو سال بعدش جدا شود.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 1629541

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین