۰ نفر
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۸
سقوط نوجوان بیرجندی از آبشار ۷۰ متری

فارس نوشت: رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان بیرجند از سقوط و نجات نوجوان ۱۷ ساله از ارتفاع ۷۰ متری در آبشار چهارده شهرستان بیرجند خبر داد.

حسین ذاکریان، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان بیرجند صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به گزارش تلفنی با کشیک امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان مبنی بر سقوط جوان ۱۷ ساله از ارتفاع آبشار چهارده ، بلافاصله یک تیم امداد و نجات از پایگاه امداد و نجات کوهستان بند دره به محل حادثه اعزام شد.

وی با اشاره به اینکه این عملیات حدود ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه به طول انجامید، افزود: با تلاش و کوشش امدادگران، مصدوم سقوط کرده از ارتفاع ۷۰ متری آبشار چهارده با تجهیزات و ابزارهای کوهنوردی مختص صعود و فرود داخل بسکت فیکس و جهت درمان به عوامل اورژانس تحویل شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان بیرجند خاطرنشان کرد: ندای امداد ۱۱۲ هلال احمر به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به هموطنان است و نیروهای جمعیت هلال‌احمر استان در حوادث مختلف آماده امدادرسانی به هموطنان هستند.

بیشتر بخوانید:

حجت‌الاسلام والمسلمین معزی در خطبه‌های پیش از نماز جمعه: مردم در فعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر مشارکت کنند

هلال احمر ایران در کنار مردم مظلوم جهان ایستاده است

47231

کد خبر 1630888

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین