موج ستایش ها از یوسف تیموری/ یاد علی انصاریان در فینال «جوکر» چه فضایی به وجود آورد؟

خراسان نوشت: در آخرین قسمت از اولین فینال «جوکر»، برای اولین‌بار به جای لحظات شاد و پر از خنده، فضای غمگینی بر مسابقه حاکم شد و به جای خنده بر لب تماشاگران، بغض در گلوی آنان نشست.

یادی از علی انصاریان توسط محمدرضا علیمردانی باعث شد یوسف تیموری احساساتی شود، رقبای خود و مخاطبان را غافلگیر کند و به این ترتیب موجی از واکنش‌های مثبت به سوی او روانه شود.

یادی از علی انصاریان

در بخشی از مسابقه محمدرضا علیمردانی از علی انصاریان یاد کرد و یوسف تیموری با تداعی خاطره او تحت تاثیر قرار گرفت و نتوانست جلوی اشک‌هایش را بگیرد. او طی تصمیم غافلگیرانه‌ای، برای شادی روح انصاریان که تصویرش با خنده در یادها مانده، شروع به خندیدن کرد و از سیامک انصاری خواست او را از دور رقابت خارج کند. انصاری هم از این تصمیم استقبال کرد و به تیموری کارت قرمز داد. یوسف تیموری به دلیل بروز احساسات صادقانه‌اش، بی‌توجهی به برد و باخت و حذف خودخواسته از مسابقه با تحسین تقریبا همه مخاطبان مواجه شد.

یوسف تیموری، برنده اصلی جوکر

یکی از فعال‌ترین شرکت‌کنندگان«جوکر» یوسف تیموری بود. او با حرکات بامزه خود رقبایش را به خنده می‌انداخت و معمولا در مواجهه با افراد جدی، برای خنداندن آن‌ها تلاش بیشتری می‌کرد. این مسئله باعث شد بسیاری از مخاطبان راجع به عملکردش انتقاد کنند و این تصور که او با هدف پیروزی بی‌رحمانه رقبایش را به خنده می‌اندازد، به وجود بیاید، اما خنده عمدی او در آخرین قسمت فینال همه قضاوت‌های منفی را تغییر داد. تیموری پیش از این هم در رقابت با یوسف صیادی قید پیروزی را زده و به نفع او کنار رفته بود، بنابراین به مخاطبان ثابت کرد تلاش‌هایش برای خنداندن رقبا و کارهایی که انجام داده برای پیروز شدن در این مسابقه نبوده. هرچند که محمدرضا علیمردانی برنده اولین فینال شد، اما یوسف تیموری با حذف عمدی خود موفق شد محبوبیت ویژه‌ای نزد مخاطبان به دست بیاورد و حتی تحسین مخاطبانی را که از او انتقاد کرده بودند هم برانگیزد. عده‌ای از مخاطبان احساسی شدن فضای مسابقه را به شوخی و جدی متاثر از حضور احسان علیخانی دانسته‌اند، اما یوسف تیموری ناگهان احساساتی شد، تصمیمش برای خندیدن و حذف از مسابقه همه در لحظه اتفاق افتاد، به همین دلیل از سوی اکثر مخاطبان پذیرفته شد و یوسف تیموری را به چهره محبوب این مسابقه تبدیل کرد.


2323

کد خبر 1634085

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 23
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • مجید10 IR ۰۹:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    14 64
    ساده اید!!!!همش فیلمه . همش شو بود.
  • IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    27 1
    خوشبخت بشه الهی
  • A.n IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    55 2
    به نظرم آقای تیموری هردوبار که تواین برنامه شرکت کرده بود توانای اول شدن داشت ولی هردو بار معرفت نشون داد امیدوارم نسل این ادامه هیچی وقت منقرض نشه...آدمای که پول براشون همچی نیست غرور الکی ندارن فقط می خان هر کاری که می کنن بهترین باشن ...
  • رحیم IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    36 1
    حرکت زیبا وپسندیدی کرد درود
  • بابک IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    29 3
    این نشون میده قضاوت کار ما نیست فقط خدا دمش گرم خیلی مردونگی کرد نفر اول مسابقه میشد ولی
  • IR ۱۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    32 1
    من آدمی نیستم که براحتی بخنده و تمام فصل ها و قسمت های جوکر رو هم دیدم. ولی انصافاً از اول تا حالا به سلیقه من فقط یک نفر تو جمع جوکری ها بود که کارهاش و حرفاش خیلی با نمک بود: یوسف تیموری. معتقدم ایشون هم اگه مثل شفیعی جم می تونست بعنوان جوکر بیاد وسط، میمیک چهره اش می تونست خیلی ها رو بخندونده.
  • یک دوست IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    26 0
    هیچ وقت ادمها را از ظاهرشون قضاوت نکنید وتهمت نزنید
  • ناشناس IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    26 0
    قبلنا یوسف تیموری رو خوب نمشناختم ، ولی بعد از حرکت قشنگش توی جوکر فهمیدم آدما رو نباید از روی ظاهرشون قضاوت کرد. آقای تیموری خیلی بامرامی.
  • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    26 0
    حالا هم که میخوانمش بغض میکنم ، احسنت از کار یوسف، مردی مرد
  • ناشناس US ۱۱:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    22 0
    دمش گرم
  • افشین IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    30 0
    توی این قحط سال معرفت و انسانیت حرکت یوسف تیموری خیلی باارزش بود،دمت گرم
  • عبدالباسط IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    19 1
    سلام.یوسف تیموری واقعاً گل روزگاره.اون هدفش فقط خندوندن مخاطبان بود نه برنده شدن.یوسف خدا به همراهت
  • حسین IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    11 0
    انسانیت خیلی سخت نیست.حتی اگه نشان بدی که تونقش هاادم سرخوش وزیادی رومخی.دمت گرم یوسف خان شما لایه حرکت همه دوستان تومان کردی.دمت گرم
  • IR ۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    13 1
    دمت گرم یوسف خان
  • IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    15 0
    من دیدم خیلی احساسی بود یوسف تیموری با این که پیش فعال هست ولی توی قلبش چیزی نیست
  • آصف IR ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    14 0
    مرد دوست داشتنی با قلبی شیشه ای
  • علی IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    12 0
    واقعا جایزه و برنده اصلی یوسف تیموری هست و باید از این هنرمند تجلیل شود چون میتوانست به راحتی اول شود از نظر مردم یوسف برنده واقعی جوکر هست دمت گرم اقا یوسف خیلی دمت گرم
  • ساینا IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    4 33
    بسه دیگه 😂 یوسف تیموری یه خنده زده خودش رو که برای علی انصاریان تکه تکه نکرده انقد جو میدید 😂 گوگلم ویروسی شد ازبس این خبرو میزارین
  • لیلا IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    15 1
    واقعا کار جالبی کرد .تو بهترینی
  • زهراسادات هاشمی IR ۱۶:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    10 2
    آخی عزیزم چه احساسی
  • سیدحسین IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    12 1
    عالی بودمثل کف دست صاف صاف
  • کیا US ۱۹:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۴
    5 23
    واقعا به تمام معنا بازیگرند چه خوب راه سرکار گذاشتن ملت رو یاد گرفتن و اجرا میکنن
  • مرتضی IR ۰۰:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    14 0
    دمت گرم مرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین