خانه ملت نوشت:

سخنگوی کمیسیون فرهنگی از حضور سرپرست وزارت ورزش و جوانان در جلسه روز گذشته کمیسیون فرهنگی خبر داد و گفت: سرپرست فعلی وزارت ورزش و جوانان در این جلسه به تشریح برنامه‌های خود در خصوص اداره این وزارتخانه پرداخت و بعد از استماع نظرات و سوالات نمایندگان به آنان پاسخ داد.

ستار هدایت خواه در خصوص محورهای گفت وگوی اعضای کمیسیون و عباسی تصریح کرد: دیدگاه کلی کمیسیون فرهنگی نسبت به برنامه‌های عباسی برای سرپرستی وزارت ورزش و جوانان مثبت بود. با توجه سابقه کاری ، وجود نگاه فرهنگی به موضوع ورزش و جوانان، توجه به چالش‌های اصلی این دو حوزه، توجه به ضرورت همدلی فعالان این عرصه و نگاه عدالت محور به موضوعات مختلف در اظهارت وی، دید کلی کمیسیون مثبت و اظهار نظر نمایندگان حاکی از رضایتمندی اعضا بود.

۳۰ دی ماه سال گذشته مجلس شورای اسلامی تاسیس وزارت ورزش و جوانان را تصویب کرد و در۴ تیر سال جاری، رییس جمهوری پس از ۵ ماه تاخیر، طی حکمی "محمد عباسی" وزیر تعاون را با حفظ سمت پیشین به عنوان سرپرست این وزارتخانه  منصوب کرد.

/2929

کد خبر 163409

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین