۰ نفر
۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۴

ایسنا نوشت:

با انتشار اخباری از تدارک اعتراضات گسترده و فراگیر درسراسر سرزمین‌های اشغالی در اعتراض به وضعیت اجتماعی و اقتصادی، روزنامه عبری زبان معاریو نوشت: دیگر نمی‌توان موج اعتراض‌های اجتماعی جدید در اسرائیل را کنترل کرد. این روزنامه گزارشی با عنوان، «خیابان‌ها خشمگینند»، به شدت از دولت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی انتقاد کرده است.

روزنامه هاآرتص نیز در صفحه اول خود نوشت: گروه‌های مخالف اجتماعی درحال آمادگی برای راه‌اندازی تظاهرات بزرگ اعتراضی در ماه جاری میلادی هستند و راهپیمایی‌های میلیونی سرتاسر اسرائیل را فرا خواهد گرفت.

این روزنامه همچنین نوشت که قرار است فردا (شنبه) در تل‌آویو تظاهرات بزرگی در اعتراض به وضعیت اجتماعی و اقتصادی برگزار می شود.

از سوی دیگر به دنبال ادامه اعتراض‌ها و اعتصاب پزشکان در سرزمین‌های اشغالی برای شانزدهمین هفته، درخواست‌ها از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای میانجی‌گری جهت گفت‌وگو میان پزشکان و وزارت دارایی اسرائیل دوچندان شده است

پزشکان اسرائیلی در اعتراض به وضعیت بد شغلی، خود را در بیمارستان میر در کفرساوا بستری کردند.10 رزیدنت دیگر نیز اعلام کردند که اعتصاب غذا خواهند کرد.

در پی این رویداد، مدیر این بیمارستان تصمیم به بستن بخش اورژانس کرد.51261

کد خبر 163696

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین