مروان برغوثی مبارز فلسطینی که از سوی مقام های قضایی رژیم صهیونیستی به پنج بار حبس ابد متهم شده است به بخش انفرادی زندان تل اویو منتقل شد . به گزارش آسوشییتدپرس ، مقام های اسرائیلی علت انتقال وی به سلول انفرادی را پیدا شدن گوشی تلفن همراه در سلول وی اعلام کرده اند. مسئول بخشی که برغوثی در آن نگهداری می شود در این خصوص به آسوشییتدپرس گفت: وی به همراه هم سلول های دیگر خود از این تلفن همراه برای ارتباط گیری با بیرون استفاده می کرد و به همین دلیل به مدت دو هفته در سلول انفرادی نگاه داشته خواهد شد.
مروان برغوثی از نظر اسرائیلی ها آغازگر جریان انتفاضه دوم در فلسطین در سال 2002 میلادی است و در حال حاضر در زندانی در 10 کیلومتری شمال تل آویو زندگی می کند. اوایل هفته گذشته بود که برغوثی از زندان بیانیه ای صادر کرد و در آن خواهان تظاهرات فلسطینی ها در سرتاسر کرانه باختری و نوار غزه در حمایت از اعلام استقلال یکجانبه فلسطین در شورای امنیت سازمان ملل شد.
برغوثی که از طرح صلح اسلو مطرح شده در دهه نود حمایت می کند در سال 2004 میلادی به اتهام دخالت در چندین عملیات ضد اسرائیلی به تحمل 5 بار حبس ابد متوالی محکوم شد. این در حالیست که برغوثی تاکنون چندین بار مخالفت خود را با هدف قرار دادن شهروندان غیرنظامی در داخل سرزمین های اشغالی اعلام کرده است . وی در میان فلسطینی ها از طرفداران فتح تا حماس از محبوبیت خاصی برخوردار است و بسیاری پیش بینی می کنند که وی می تواند جانشین احتمالی محمود عباس رهبر فعلی تشکیلات خودگردان فلسطین باشد .
5151
نظر شما