۳۸ نفر
۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۵
 پشت پرده عجله مجیدی برای رفتن از استقلال

فرهاد مجیدی پس از قهرمانی با استقلال، این تیم را به مقصد امارات ترک کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ فرهاد مجیدی برای ترک استقلال چنان با عجله این کار را پیش برد که خیلی‌ها را یاد خداحافظی وی در دوران بازیگری انداخت. در آن زمان هم از دو سه روز قبل شایعه شده بود که مجیدی می‌خواهد در بازی با مس کرمان از مستطیل سبز خداحافظی کند که در نهایت این شایعه رنگ واقعیت به خود گرفت و کاپیتان استقلال ۴۸ ساعت بعد از به راه افتادن شایعه خداحفظی‌اش از فوتبال برای همیشه چهار گوشه زمین را بوسید. این بار هم درست در روز بازی آخر استقلال این شایعه راه افتاد که مجیدی بعد از قهرمانی، عزم سفر کرده و می‌خواهد تاریخ را تکرار کند!

بر همین اساس نیز ۴۸ ساعت بعد از پایان جشن قهرمانی آبی ها، سرمربی سابق استقلال با این تیم خداحافظی کرد و راهی امارات شد.

در این چند روز برخی ها به مدیریت این باشگاه انتقاد کردند که با توجه به قرارداد مجیدی با استقلال و در حالی که هنوز تکلیف نیمکت این تیم روشن نبود، چرا آجورلو با جدایی مجیدی موافقت کرد و حرفه‌ای‌تر این بود که اول تکلیف جانشین مجیدی مشخص می‌شد و سپس آجرلو موافقتش برای جدایی سرمربی تیم قهرمان را اعلام کند. طبق شنیده‌های خبرنگار فرهیختگان، مدیران الاتحاد الکلبا در پیشنهاد به مجیدی برای وی ددلاین۴۸ ساعته مشخص کرده بودند و مجیدی با هر ترفندی که بود جدایی اش را در کمترین زمان قطعی کرد. البته نامه شخصی مجیدی برای آجورلو و نحوه ادبیات او در پست اخیرش، در تصمیم و اقدام باشگاه استقلال بی تاثیر نبود.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 1639742

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جام پاک IR ۲۳:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
    4 8
    فقط یکی مثله 'مجیدی میتونه اینطوری جدا بشه و قهر کنه و خداحافظی کنه منتها مدلش و موندن رفتنش به خودشون مربوطه اما علت ایندفعه از قهر و استعفا به رد و به نوعی میشه از اوضاع فدراسیون و عزل دسته جمعی شون دیگه فهمید چه خبره و شک‌ نکنید بعد رسوایی همه چی حتی استقلالیای دبیرستانی تیفوسی تون‌ترجیح میدادن ده سال دیگه هم قهرمان نمیشدن و قهرمانی شون غصبی نبود
    • مجمدان بنگلادش IR ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۱
      7 4
      چندتا جام اسنپی وزمین زدن سپاهان پیشتاز خیلی پاک بود وغضبی نبود
    • بدون اسطوره NO ۰۱:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۲
      2 0
      بنگلادش عزیز سپاهان اواخر نیم فصل دوم بود که بازیش مقابل پرسپولیس اسطوره ساز حاضر نشد بازیش هم‌طبق قانون تمام دنیا ۳بر صفر شد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین