به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ سیدجواد حقیقت حسینی مدیر عامل این شرکت با اشاره به نقش رسانه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تولید ملی، گفت: رسانه با تولید خبر و گزارش در راستای بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف انرژی و تقویت فرهنگ حمایت از کالای ایرانی، تولید ملی، اشتغال آفرینی و دانش بنیان نقش مهمی دارد.
در ادامه این نشست علی مسلمان با قدردانی از فعالیت های فرهنگی شرکت گاز استان سمنان و پایگاه بسیج شهید اخلاقی این شرکت در کنار اقدامات فنی و تخصصی خود،گفت: توجه به فرهنگ ملی و ارزش های دینی و مذهبی یکی از ضروریات و نیازهای مهم جامعه ماست.
وی با تشریح جشنواره رسانه ای ابوذر که طی سالیان اخیر در سطح استان و ملی برگزار شده است، گفت: این جشنواره در راستای منویات مقام معظم رهبری و با هدف توسعه و ترویج گفتمان انقلاب در محورهای مختلف سبک زندگی ایرانی اسلامی، آسیب های اجتماعی و مقابله با آن، دشمن شناسی و حمایت از تولید در قالب های دیداری، شنیداری و مستندات رادیویی و تلویزیونی همه ساله برگزار شده که در سال جاری نیز با رویکردهای جدیدی چون بهینه سازی و فرهنگ صرفه جویی انرژی در حال برنامه ریزی و اجرا می باشد.
گفتنی است مهلت ارسال آثار تا مورخ 30 مهر 1401 می باشد؛ برگزیدگان استانی ششمین دوره جشنواره رسانه ای ابوذر در بهمن ماه امسال معرفی خواهند شد.
نظر شما