وزیر دفاع : ناوگان دریایی نیروهای مسلح را به‌روز و مجهز خواهیم کرد

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جریان سفر به استان هرمزگان از پروژه‌های دریایی وزارت دفاع در بندر عباس بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ آشتیانی در بازدید از مراحل ساخت ناوشکن، شناورهای سطحی و زیرسطحی گفت: توسعه قدرت در همه‌ی ابعاد دفاعی اعم از زمینی و هوایی و بویژه دریایی از اولویت‌های برنامه‌های دفاعی کشور است.

وزیر دفاع با بیان اینکه موقعیت ژئوپولتیک ایران به ویژه در آب‌های خلیج فارس از اهمیت راهبردی برای ما برخوردار است، تصریح کرد: وزارت دفاع متناسب با نیاز نیروهای مسلح و تهدیدات منطقه‌ای در همه آب‌های سرزمینی‌اش ناوگان دریایی نیروهای مسلح را به روز و مجهز خواهد کرد.

وزیر دفاع : ناوگان دریایی نیروهای مسلح را به‌روز و مجهز خواهیم کرد

بیشتر بخوانید:

وی در این بازدید افزود: پیام ما به منطقه وجهان، پیام صلح و آرامش است و از طرفی معتقدیم صلح و ثبات منطقه با حضور و مشارکت همه کشورهای منطقه قابل حصول است و جمهوری اسلامی ایران حضور بیگانگان و نیروهای فرامنطقه‌ای را علت ناامنی در این منطقه می‌داند.

امیر آشتیانی هشدار داد: جمهوری اسلامی ایران در دفاع از منافع ملت ایران و دفع تهدیدات تردید به خود را نداده و نخواهد داد.

۲۱۲۳۱

کد خبر 1642195

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین