جشنواره دیار علویان در ۲۵ نقطه گرشگری استان اجرا می شود

مسئول سازمان اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه کربلای مازندران گفت: با همکاری گروهای جهادی فرهنگی، برنامه های پرمحتوا و مناسبی تابستان امسال در۲۵نقطه تفریحی استان برای اوقات فراغت مردم، مسافران و گردشگران اجرا می شود.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، سرهنگ پاسدار محمد عباسپور در مراسم آغاز به کار نهمین جشنواره دیار علویان بیان داشت:مازندران در ایام تابستان میزبان بسیاری از مسافران و گردشگران است که اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در سطح سواحل و تفرجگاه های استان مازندران در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: انتقال مفاهیم فرهنگ‌مازندران،پرکردن اوقات فراغت مسافران ، گردشگران و مردم‌مازندران که به سواحل و تفرجگاهها مراجعه می کنند برگزاری مباحث اجتماعی وآموزش سبک زندگی اسلامی برخی از اهداف این جشنواره می باشد.
این‌ مسئول بسیجی گفت: 25 گروه جهادی مردم‌نهاد با کمک دستگاهای اجرایی این جشنواره را در ۲۵ نقطه گردشگری و تفرجگاه استان برگزار می کنند.
عباسپور با بیان اینکه این جشنواره در چندین بخش اجرا می شود تاکید کرد: برپایی غرفه مهد، مشاوره،برنامه میدانی مرد باران،قطار شادی کودکان، تئاتر خیابانی، برگزاری جنگ شادی با آیتم های هنری، تئاتر طنز، موسیقی، برگزاری برنامه رادیو ساحل و دیگر برنامه های فرهنگی مجموعه ای از یک‌الگوی محتوایی قوی را ترسیم‌ کردیم.
46
کد مطلب 1642744

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =

آخرین اخبار