نماینده مجلس : دختران ایرانی با شیعیان سایر کشورها ازدواج کنند/  فضای مجازی نقره داغ کرد ، صحن متشنج شد ؛ بانکی پور پوزش طلبید

دیشب و در پی انتشار سخنان بانکی پور در گفت و گو با «ایسنا» که پیشنهاد کاهش سن ازدواج به دلیل بلوغ زودرس و ازدواج دختران ایرانی با شیعیان سایر کشورها را مطرح کرده بود ، موج انتقاد فعالان رسانه ای در شبکه های اجتماعی علیه این نماینده پرحاشیه بهارستان آغاز و دامنه اعتراض ها به جلسه امروز مجلس کشیده شد. 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، در پی صحبت‌های اخیر رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت درباره ارائه راهکارهایی برای ازدواج دختران مجرد و مشخصا راهکار «ازدواج بین‌المللی»، تعدادی از نمایندگان در مقابل صندلی این نماینده مجلس حاضر شده و به این صحبت‌های او انتقاد کردند.

در حالی که نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز یکشنبه، مشغول بررسی موادی از طرح اصلاح قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری بودند، به یکباره نمایندگان زن مجلس مقابل صندلی امیرحسین بانکی‌پور نماینده اصفهان و رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس شورای اسلامی حاضر شده و انتقاداتی را به صحبت‌های اخیر او درباره توصیه‌اش پیرامون ازدواج بین‌المللی دختران مجرد مطرح کردند؛ انتقاداتی که به گفته یکی از نمایندگان زن مجلس با دفاع بانکی‌پور از صحبت‌هایش روبرو شد.

توصیه «ازدواج بین‌المللی» فضای مجلس را متشنج کرد

بیشتر بخوانید:

به دنبال حضور نمایندگان زن در مقابل صندلی بانکی‌پور، تعدادی از نمایندگان مرد مجلس هم به این جمعیت پیوسته و در ابتدا درباره علت انتقاد نمایندگان پرس و جو کردند. تعدادی از این نمایندگان آقا وقتی فهمیدند بانکی پور چنین صحبتی را مطرح کرده با صدای بلند اعتراض کردند تا جایی که محمودوند عضو کمیسیون امنیت ملی با عصبانیت خطاب به بانکی پور گفت که آیا تو واقعا چنین حرفی را زده‌ای؟ در این هنگام تعدادی از نمایندگان محمودوند را آرام کرده و او را به قسمت دیگری از مجلس بردند. این پایان انتقادات به بانکی پور نبود، عده‌ای دیگر از نمایندگان باز مقابل صندلی بانکی‌پور جمع شدند و این بار کمال علیپور نماینده قائمشهر با صدای بلند به بانکی پور گفت آیا این صحبت‌های تو به معنای راه حل است؟ در نهایت هم ابراز تاسف کرد.

با ورود تعدادی از اعضای هیات رئیسه جو مجلس آرام شد، ولی نمایندگان در گروه‌های یک یا دو نفره به کنار صندلی بانکی پور آمده و از او علت بیان چنین صحبت‌هایی را پرس و جو می‌کنند.

گریز از پاسخگویی بانکی پور

همزمان فارس گزارش داد ، امیرحسین بانکی‌پور، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در تماس تلفنی خبرنگار خبرگزاری فارس، با وی به جای پاسخ درباره اظهارت حاشیه‌سازش درباره دختران ایرانی تلفن را قطع کرد.

وی به جای پاسخ قانع‌کننده درباره صحبت‌هایش در مورد ازدواج دختران ایرانی، فقط به بیان این جمله که در این باره نشست خبری برگزار می‌کنم، اکتفا کرد و تماس را قطع کرد.

به گزارش فارس، شب گذشته اخباری منتشر شد که در آن امیرحسین بانکی‌پور نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی طی مصاحبه‌ای عنوان کرده که دختران مجرد با توجه به کمبود پسر مجرد در کشور با مسلمانان و شیعیان علاقه‌مند به ایران ازدواج کنند؛ از این طریق نه تنها توسعه فرهنگی اتفاق افتاده است و ارتباطات بین‌المللی تقویت می‌شود، بلکه این نسبیت به هم ریخته در کشور نیز بر طرف می‌شود.

نظری: بانکی‌پور از ساحت مقدس مادران و خواهران ایرانی عذرخواهی کند

نماینده خلخال در مجلس با اشاره به صحبتهای اخیر بانکی پور نماینده اصفهان درباره پیشنهادش برای «ازدواج بین‌المللی» گفت: از این نماینده مجلس می خواهم از ساحت مقدس خواهران و مادران ایرانی عذرخواهی کند.

سیدغنی نظری در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در تذکری گفت: اینکه برخی از دوستان درباره ازدواج دختران ایرانی با اتباع بیگانه به بهانه توسعه روابط فرهنگی صحبت کردند، کاملا غلط است. وی افزود: انتظار داریم رئیس مجلس فرصت دهد تا این نماینده از ساحت مقدس خواهران و مادران ایرانی عذرخواهی کند.

بانکی پور عذر خواهی کرد/ صحبت‌های من تقطیع شده بود

امیرحسین بانکی پور در نشست علنی امروز- یکشنبه ۲۹ خرداد- مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر سید غنی نظری نماینده مردم خلخال نسبت به اظهارات بانکی‌پور در مورد ازدواج دختران ایرانی با اتباع خارجی گفت: برادر بزرگوارم در خلال صحبت‌هایی،تذکری به من دادند، همه ما مجلسی‌ها می‌دانیم که رسانه‌های معاند با تقطیع سخنان، به خصوص سخنان نمایندگان به تخریب مجلس می‌پردازند. از نمایندگان که خود قربانیاین تقطیع‌ها هستند انتظار دارم که هر وقت در پیامک یا فضای مجازی اظهار نظر می‌کنند ابتدا صحبت را کامل بشوند و بعد بر روی آن قضاوت کنند.

به گزارش ایرنا ، نماینده مردم اصفهان بیان داشت: صحبت من در یک محیط علمی و آکادمیک بود و در آنجا تحلیل آماری داشتم و تاکید داشتم این بحث رسانه‌ای نیست و مربوط به حوزه‌های نظری و صاحب نظران است.

وی افزود: آمارهای غلطی در جامعه مطرح می‌شود که باید اصلاح شود از جمله آماری که می گویند تعداد زنان ما بیشتر از مردان هستند این آمار غلط است اتفاقاً به تعداد دختران مجرد آماده ازدواج و پسران مجرد آماده به ازدواج طبق سرشماری سال ۹۵ هم‌تراز هستند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اظهارت منتشر شده خود گفت: در آن سخنرانی در مورد یک گروه سنی تذکر دادند و گفتم گروه سنی بانوان بالاتر از ۳۰ سال، طبق سرشماری سال ۹۵ یک میلیون و چهارصد هزار نفر دختر مجرد بالای ۳۰ سال داریم و ۷۰۰هزار خانمی که همسر خود را از دست دادند و یا جدا شده اند جمعا دو میلیون و صد هزار نفر هستند در سخنرانی گفتم چنانچه اینها بخواهند طبق عرف ازدواج با پسرهای۴ و ۵ سال بزرگتر از خودشان ازدواج کنند برای دو سوم این بانوان همسری نیست.

بانکی پور تصریح کرد: در آنجا ازدواج همسالان را توصیه کردم و گفتم ازدواج همسالان را روانشناسان ما تایید می کنند که سن عقلی و ظاهری در ازدواج مراد است نه سن شناسنامه‌ای، اگر ما بخواهیم در فرهنگ غلطی که در ذهن ما وجود دارد حتما دختران با پسران بالاتر از خود ازدواج کنند این ضربه به دختران وارد شده است در آن جلسه تاکید من به ازدواج همسالان بود از جمله در محیطی صحبت می کردم بحث دیگری هم مطرح شد اقبال های داشتیم موانع و مراجعاتی داشتیم از خانم هایی که با برخی از اندیشمندان خارج از کشور ازدواج کرده بودند ولی به فرزندان آن‌ها شناسنامه ایرانی نداده بودند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: در آن جلسه تاکید کردیم این مشکل قانونی ندارد و نباید مانع شویم،اندیشمندانی در کشور ما زندگی می‌کنند که از نظر اعتقادی و اخلاقی با فرهنگ ما تطبیق دارند و به انقلاب ما علاقمند هستند و با یک خانم ایرانی ازدواج کردند ما نباید شرایط را برای آنها سخت کنیم در آن جلسه تاکید کردم که بحث آماری است اما متاسفانه رسانه ها صحبت های مرا تقطیع کردند و این جو رسانه ای را به وجود آوردند.

نماینده مردم اصفهان گفت: من به نوبه خودم از بانوانی که ممکن است این تقطیع ذهن آنها را آزرده کرده باشد از طرف آن رسانه های غلط عذر خواهی می کنم ولی من معتقدم صورت مسئله ها را نباید پاک کنیم.

در ادامه فاطمه قاسم پور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به هیأت رییسه مجلس گفت: با توجه به توان مجلس انقلابی قانون تعالی جمعیت تصویب شد لذا امروز نظارت بر اجرای این قانون بر تک تک نمایندگان و البته هیأت رئیسه مجلس واجب است.

نماینده مردم تهران بیان داشت: علاوه بر این به نمایندگی از بانوان فراکسیون زنان و خانواده باید بگویم ما همه معتقدیم باید مسیر ازدواج جوانان تسهیل شود اما نه با هر راهکاری و نه با هر بیانی، لذا اظهارنظرهای هیجانی و غیرکارشناسی که افکارعمومی را جریحه‌دار می‌کند نه تنها نظر کلیت مجلس نیست بلکه اعلام می‌کنم ارائه راهکارهایی مبنی بر حفظ کرامت جامعه زنان و نگاه همه جانبه برای ارائه راهبردها و سیاست‌های مبتنی بر آموزه‌های دینی و ارزش‌های جامعه ایرانی رویکرد این مجلس بوده و است.

وی افزود: مجلس کنونی علاوه بر قانونگذاری در حوزه جوانی جمعیت، اصلاح قانون تسهیل ازدواج، اصلاح قانون حمایت از خانواده و لایحه حمایت زنان در برابر خشونت را با جلب نظر نخبگان پیگیری می‌کند فلذا نباید با یکسری اظهارنظرها که نهایتاً جامعه زنان را که کریمانه به دنبال احقاق حقوقشان هستند را ملتهب کنیم و این کار در شأن مجلس نیست لذا از این تریبون به تمام زنان و دختران و مردان غیور سرزمین خود اعلام می‌کنم که حفظ شأن و منزلت آنها را بر خود واجب می‌دانیم و در این مسیر گام برمی‌داریم.

در ادامه عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست مجلس را برعهده داشت در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: وظیفه ذاتی مجلس دفاع و صیانت از مصوبات مجلس شورای اسلامی است لذا از آنچه که در مجلس تصویب شده صیانت می‌کنیم تا مرّ قانون اجرا شود اما ممکن است هر کدام از نمایندگان نظرات شخصی داشته باشند اما در نهایت آنچه که قانون است، اجرا خواهد شد.

21217

کد خبر 1642815

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 28
  • نظرات در صف انتشار: 12
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    11 35
    وقتی تعداد اتباع خارجی افغانی و عراقی زیاد بشه خود به خود پیوند بین ملل بوجود میاد.
  • علی IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    57 4
    آقای بانکی پور واقعا خجالت بکش ، اینطوری قراره مشکل ازدواج حل بشه؟؟ جوانان ما توان ازدواج ندارند به خاطر بی کفایتی مسئولین، اونوقت این چه راه حل مزخرفیه ارائه دادی؟؟؟
  • IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    51 2
    اگه نمایندگان مجلس همانند آقای محمودوند و آقای علیپور غیرت داشته باشند با....بانکی پور رو از مجلس میندازن بیرون
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    34 4
    شرم آور است به جای خجالت از وضعیتی که جوانان ایرانی تمی توانند ازدواج کنند پیشنهاد ازدواج بین المللی نماینده مجلس " ایران " به دختران ایرانی!!!!!!!
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    11 0
    این نظرات برخواسته ازباورهای قدیمی وتعصبی است که اعتقاد داره که پسر به غیرازاینکه مشغله ای برای تهیه نان شب! داشته باشه توان فراهم کردن سرپناه راهم بایدداشته باشه خوب الان درمملکت باتوجه به این شرایط قحط الرجالی بیش نیست! وبا استناد به این باور باید به امرواردات! توجه ویژه گردد! دراین دوره زمانه بازاگربه یک اندازه زن ومرد درمشکلات مادی ومعنوی هم شریک باشند بازامر ازدواج به سختی صورت میگیرد
  • IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    40 1
    جای شکرش باقی است که نگفته برای کسب ارز و مشارکت فعال در مقاومت اقتصادی با خارجی ها ازدواج کنند!!
  • دلسوخته IR ۱۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    41 1
    واقعا از وجود چنین نمایندگانی و با این تفکرات در مجلس باید به حال ملت افسوس خورد.
  • IR ۱۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    50 6
    به کجا تنزل کردین که دختران را می خواهین حراج کنید ؟
  • جلال کمان IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    4 38
    در بسیار بد بودن این نظریه بحثی نیست وما چرا ما بلد نیستیم نظرات دیگران را تحمل کنیم؟
  • محمدی IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    41 8
    چ جالب . ما یه نگهبان داریم اهل پاکستان هست شیعه مذهب پسر خیلی خوب و متعهد دوست دارد ازدواج کند .شما تو فامیلتون دختر دم بخت دارید؟ معرفی کنید ثواب هم دارد
  • محسن IR ۱۳:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    22 0
    مسعولان متاسفانه اینقد قدرت دارند که تلفن خبرنگار رو قطع میکنند بجای پاسخ دادن . غرق در قدرت و ثروتن دیگه کاریش نمیشه کرد
  • IR ۱۴:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    33 1
    به جای کمک های شغلی و درآمدی به جوانان ایرانی برای ازدواج به دختران ایرانی پیشنهاد ازدواج با......را می دهند عجب ب.....‌‌‌
  • جعفر IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    39 2
    ایا ایشان حاضر است دختر خودش را به شیعه افغانی بدهد.دوم اینکه ایشان برا ی قشر خانم نباید تکلیف وپیشنهاد بدهد
  • اصغر IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    39 1
    پیشنهاد میکنم این کار یعنی ازدواج با اتباع خارجی رو از خود نمایندگان مجلس انقلابی و مخصوصا بانکی پور شروع و سپس سایر مسئولان نظام انجام داده تا کم کم در بین مردم فرهنگ سازی شود . آقای بانکی پور بسم الله
  • رضوان IR ۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    9 9
    جناب عالی اگر صحبت نفرمایید وایده ندهید خیلی سنگین ترید
  • IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    15 7
    به ازای هر بچه ۲۰۰ ملیون بلا عوض بدین،ببینید چقدر بچه زیاد میشه،اگه راست میگید اینکارو بکنید،فقط اونجا نشستید حرفهای پوچ تحویل مردم میدین،نماینده به چه دردی میخوره؟؟!!
  • اکبر IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    13 6
    خدایی این ها بیکارند ترتیبی بدهند مجلس سالی فقط ده یا حداکثر بیست تشکیل بشود و پورسانت و غیره نیز از بین میرود
  • IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    20 6
    مردم بدبخت توی نون شب خود ماندن ، انوقت این جماعت بیکار درون مجلس از سر بیکاری به چه موضوعاتی میپردازند.تو اگه نماینده واقعی ما مردم اصفهان بودی به فکر معضلات مهم شهر بودی از جمله محیط زیست ، فرو نشست ، اسیدپاشی و .....
  • IR ۱۴:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    19 9
    از مردم فهیم اصفهان بعید به چنین فردی دادن
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    20 8
    باید استعفا دهد
  • مجید IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    11 1
    آقا تورم بیار پایین جوان زن بگیره الان جوانان نمی‌توانند ازدواج کنم با مرغ کیلویی 60تومن ماهم اشتباه کردیم زن گرفتیم بیست سال پیش
  • IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    21 9
    تا افرادی مثل شما هست دشمن احتیاج نداریم ، خوب چهره واقعی خودتان را نشان می دهید، خوب خوب
  • ایرانی IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    15 7
    متاسفم برای آقای بانکی پوربهتربه وضعیت گرانیهابرسی فعلاکه پسرهاهم نمیتونن زن بگیرن
  • خشایار IR ۱۵:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    22 8
    بخدا قسم میخورم این آقا نماینده شهر تاریخی و با تمدن من نیست.
  • ایرانی IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    2 26
    حالا آقای بانکی پور هم انتقادی به هر حال کرده و در پی آن عذرخواهی هم که کرده ، به هر حال باید بخشیدش .
  • IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    12 1
    ایران مشکلی جز ازدواج و دختران جوان نداره آقایان کمی درایت برای اداره امور بد نیست
  • خسرو IR ۱۵:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    11 4
    سلام، هر چه میخواهد ماست مالیش کنه بدترش میکنه... سپاس
  • علی IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
    16 3
    جناب کارشناس و نماینده مردم ایران ! دیگر از این نظریات موهوم ابراز نفرمایید چه در خلوت چه در مجالس !! نظر مشمئز کننده و بسیار زشتی است!!!!!

آخرین اخبار