آغاز دور اصلی تور جهانی تنیس زیر ۱۸ سال ارومیه

مسابقات تور جهانی تنیس زیر ۱۸ سال ITF ارومیه پیگیری شد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، رقابت‌های تور جهانی تنیس زیر ۱۸ سال ارومیه با برگزاری رقابت‌های انفرادی و دوبل دختران و پسران در جدول اصلی پیگیری شد.

در مهم‌ترین رقابت، متین نوش‌مهر در رقابت با تنیسور ترک پیروز شد امیررضا آرمیون مدعی ارومیه‌ای قهرمانی این مسابقات بر علی نقی‌زاده غلبه کرد و کیارش حنیفی دیگر تنیسور ارومیه‌ای با شکست مقابل دنیز تور از ترکیه حذف شد ضمن اینکه میرحسین نبیلو دیگر تنیسور ارومیه‌ای، مولائی پور را حذف کرد.

در حساس ترین مسابقه انفرادی دختران نیز تنیسور هندوستان با شکست پاژنگ تنیسور اصفهانی راهی دور دوم شد.

در مهم ترین مسابقات دونفره پسران امیررضا آرمیون و کیارش حنیفی تنیسورهای ارومیه‌ای بر تیم دو نفره پارسا فرقانی و مهراد منصوری غلبه کردند و نمایندگان ترکیه نیز تیمی از کشورمان را حذف کردند.

و در دو نفره دختران دو تیم ترکیه‌ای و تیم متشکر از رومینا زینالی از آذربایجان‌غربی و تنیسور ترک بهمراه ۶ تیم دیگر راهی دور یک چهارم نهایی شدند.

مسابقات تور جهانی تنیس زیر ۱۸ سال ارومیه با حضور نزدیک به یکصد تنیسور در حال برگزاریست.

46

کد خبر 1643398

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار