شیوع بیماری عفونی گوارشی در اصفهان ربطی به وبا ندارد

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: شیوع بیماری عفونی با علائم گوارشی در اصفهان ارتباطی با وبا ندارد.

پژمان عقدک در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین درباره شیوع بیماری عفونی با علائم گوارشی به ویژه در کودکان، اظهار کرد: در فصل تابستان بیماریهای عفونی با علائم گوارشی شیوع پیدا می‌کند و این بیماری ارتباطی با وبا ندارد.

وی افزود: خوشبختانه هنوز در استان اصفهان بیماری وبا گزارش نشده است و امیدواریم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، بهره‌گیری از آب لوله‌کشی و تصفیه و همچنین شستشوی میوه و سبزیجات از آب جوشانده از شیوع بیماریهای عفونی در فصل تابستان اجتناب کنیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه به شیوع کرونا هم اشاره‌ای کرد و گفت: تنها راه ممانعت از شیوع کرونا تکمیل واکسیناسیون است. متاسفانه هنوز ۱۳د درصد از شهروندان استان اصفهان نسبت به دریافت دز نخست واکسن کرونا اقدام نکردند و بالغ بر ۲۳ درصد هم از جمعیت اصفهان دز دوم واکسن کرونا را دریافت نکردند.

وی ادامه داد: ۶۱ درصد شهروندان در استان اصفهان هنوز نسبت به دریافت دز بوستر واکسن کرونا اقدام نکرده‌اند این در حالی است که مراکز واکسیناسیون در استان اصفهان برای تزریق دز چهارم به شهروندان پیش از ورود به فصل سرما اعلام آمادگی کردند.

تنها راه پیشگیری از شیوع اپیدمی کرونا تکمیل زنجیره واکسیناسیون

عقدک تنها راه پیشگیری از شیوع اپیدمی کرونا را تکمیل زنجیره واکسیناسیون دانست و توصیه کرد: استفاده از ماسک در محیط‌های سرپوشیده و سرباز شلوغ ضروری است و توصیه می‌شود افرادی که دارای نقص ایمنی و بالای ۷۰ سال سن دارند نسبت به دریافت دز چهارم واکسن اقدام کنند.

48

کد خبر 1647811

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار