شوارتسنباخ که عمر خود را در راه مبارزه با فاشیسم صرف‌کرده می‌نویسد: این روزها خیلی می‌ترسیم حرفی بزنیم یا خودی بنماییم چرا که از جنس آنها نیستیم اما روزی می‌رسد که دست نوشته‌های ما حقیقت را آشکار کند.

به گزارش خبرآنلاین، «جستجوی حقیقی» عنوان اثر «آنه‌ماری شوارتسنباخ»، نویسنده، خبرنگار، محقق، عکاس و جهانگرد آلمانی است که در سالهای 1908 تا 1943 زندگی می‌کرده است. کتاب این نویسنده ضد فاشیسم آلمانی در میان بسیاری از آثاری که از دوران نازی ها در زیرزمین های آثار ارزشمند آلمان پنهان مانده است، می‌درخشد. کتابی مشتمل بر خاطرات و مستندات برجسته ترین تاریخ فاشیسم آمریکا و اروپا که نویسنده از سفرهای خود به این کشورها، گردآوری و ثبت کرده است.

«دومینیک لار میرمونت و نیکل لو بریز» مترجمان این کتاب به فرانسه، تلاش کردند با احیای این اثر و انتشار آن از نسل سوخته ای سخن بگویند که در میان دو جنگ جهانی زیر فشارهایی از جنس فاشیسم اروپایی و آمریکایی به قدری محکوم و سرکوب بودند که بسیاری از آنها جوانمرگ یا خانه گریز شدند.

آنه‌ماری، دختر اشراف زاده ای که در سن 34 سالگی بر اثر یک سانحه دوچرخه سواری جان باخت تمام جوانی خود را در گریز از فاشیسم و نازیسم اروپایی به سفر پرداخت، سفرهایی که او را از دیدن دوران جهالت آمریکایی کاملا ناامید و به سمت مشرق زمین متمایل کرد تا جاییکه این نویسنده در کتاب خود می نویسد: «در شرق به دنبال مامنی برای فرار از خشونت و عصیان گری غرب بودم تا در آن زندگی کنم.»

تحقیقات، مقالات و مستندات این نویسنده در این کتاب گردآوری شده است تا نشان دهد بحران اقتصادی آمریکا و گانگستر گرایی فاشیست های اروپایی نفس مردم را در گلویشان حبس کرده است. این زن جوان جسور اروپایی در یافتن مکانی امن به تمام دنیا از آفریقا تا سنریه افغانستان سفر می کند و در کتاب خود اذعان کرده است: «ابرهای سیاه اروپا را فرا گرفته است و جامعه بهت زده آمریکا در پی یافتن فرهنگی برای تبلیغ سرگردان مانده است...»

این نویسنده، خواننده را بی اغراق به سفری خاص و ویژه در زمان خود می‌برد؛ سفری که بسیاری از واقعیت های خاک خورده تاریخ اروپا و آمریکا را در مقابل چشم خواننده هویدا می کند.

شوارتسنباخ امروز در اروپا به عنوان یکی از برجسته ترین روشنفکر های دو جنگ جهانی  شناخته می‌شود که در زمان خود همواره به خاطر مقابله با حقیقت تلخ فاشیسم و نازیسم مهجور ماند. با گذشت زمان و بازنویسی و ترجمه کتاب های او به زبان های مختلف، محققان و نویسندگان اروپایی در تلاش هستند قبل از هر چه سایه هایی را که دولت ها بر شخصیت، زندگی و آثار وی انداخته اند، پس زده و پرده از حقایقی بردارند که در لابه‌لای کتاب هایش مدفون شده است.

او که دوران هیتلر را به چشم دیده است در این کتاب از ناگفته هایی حرف می زند که به خاطر جبر دوران خود همواره مخفی ماند و می‌نویسد: «این روزها خیلی می ترسیم حرفی بزنیم یا خودی بنماییم چرا که از جنس آنها نیستیم اما روزی می رسد که دست نوشته های ما حقیقت را آشکار کند.»

شوارسنباخ خود را از نسل سوخته ای معرفی می‌کند که در مبارزه با فاشیسم و نازیسم همه عمر خود را صرف کرد و شعار او هم‌فکرانش این بوده است که شرم داریم از دورانی که در آن زندگی کردیم.

از دیگر آثار این نویسنده می‌توان به «زمستان در خاورمیانه 2006، دره خوشبختی 2001، مرگ در سرزمین پارسیان 1997، سرزمین تعهدها کجاست؟ 2005، پناهگاه جرایم 2004» اشاره کرد.

لوموند/21 جولای/ ترجمه غزاله صابری

6060

کد خبر 164805

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین