فعالیت شرکت پگاه آذربایجان‌غربی با یک سوم ظرفیت / خط تولید شیر خشک در ارومیه راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل شرکت پگاه آذربایجان‌غربی با اشاره به سابقه ۴۵ ساله این واحد در تولید محصولات لبنی گفت: خط تولید شیر خشک در این واحد بزودی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، فضل الله قریشی مدیرعامل پگاه آذربایجان‌غربی گفت: این واحد تولیدی با سابقه ۴۵ سال تولید انواع محصولات لبنی است که به عنوان یکی از کارخانه‌های پیشرفته و با تجهیزات روز جهان مطرح بوده و ظرفیت دریافت روزانه ۶۰۰ تُن شیر و فرآوری ۴۵۰ تن را داراست.

وی افزود: در سال گذشته بطور میانگین روزانه ۲۰۰ تن شیر در این واحد دریافت و ۱۵۰ تن نیز فراوری شد و تنها واحد تولیدی پگاه در کشور لقب گرفت که آبمیوه را در بین محصولات تولیدی خود داشت.

وی با اشاره به تولید ۴۳۰۰ تن انواع محصولات لبنی در سال گذشته خاطر نشان کرد: بطور ماهیانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن انواع محصولات به کردستان عراق صادر شد ضمن اینکه صادرات محصولات به افغانستان نیز انجام گرفت و بزودی با برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، صادرات محصولات به کشورهای اوراسیا نیز فعال خواهدشد.

مدیرعامل پگاه آذربایجان‌غربی اضافه کرد: ۳ خط تولیدی جدید شیر خشک، خط تولید کره و خط تولید پنیر پیتزا نیز امسال در این واحد راه‌اندازی خواهدشد و به این ترتیب برای ۴۰ نفر اشتغالزایی صورت خواهد گرفت.

قریشی ادامه داد: با افتتاح خطوط جدید میزان تولید دوبرابر خواهد شد و دغدغه مسئولین که عدم فروش شیر خام دامداران است رفع خواهد شد.

46

کد خبر 1650179

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =