۰ نفر
۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۸

نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای نخستین بار از به رسمیت شناختن مرزهای 1967 سخن گفت

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حرکتی غیرقابل پیش بینی برای نخستین بار از آمادگی خود برای سخن گفتن در خصوص وضعیت مرزهای سرزمین اشغالی با کرانه باختری و نوار غزه سخن گفت. به گزارش آسوشییتدپرس، بی بی در موضع گیری بی سابقه تاکید کرد که دولتش حاضر است مرزبندی های اعلام شده در اخرین آتش بس با فلسطینی ها را معیاری برای آغاز گفتگوها بداند. البته دفتر نخست وزیری این رژیم از ارائه توضیحات بیشتر در این خصوص به خبرنگاران حذر کرده اما تاکید کرده است که این رژیم به دنبال فرمول جدیدی برای ازسرگیری گفتگوها با فلسطینی ها است.


باراک اوباما در سخنانی در ماه می خواستار بازگشت اسرائیل به مذاکرات و مبنا قرار دادن مرزهای پیش از 1967 برای به نتیجه نشستن مذاکرات شده بود. در آن زمان نتانیاهو با موضع گیری تند و تیز خود مخالفتش را با این طرح به رخ باراک اوباما کشاند. وی در همان زمان تاکید کرد که اسرائیل از تمامی کرانه باختری عقب نشینی نخواهد کرد و این در حالیست که اوباما هرگز در سه سال گذشته اینچنین درخواستی را مطرح نکرده است.


به گزارش شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی اکنون نتانیاهو حاضر به گفتگو در خصوص مرزبندی های پیش از 1967 است. این موافقت بخش اعظمی از شهرک سازی های اسرائیل را هم شامل خواهد شد. فلسطینی ها بارها تاکید کرده اند که تنها راه برای بازگشت به پای میز مذاکرات متوقف شدن شهرک سازی ها در کرانه باختری و شرق بیت المقدس است. بی بی هم پیش از این تاکید کرده بود که هیچ گونه پیش شرطی را برای مذاکرات نمی پذیرد و علاوه بر این فلسطینی ها باید موجودیت اسرائیل به عنوان سرزمینی یهودی را به رسمیت بشناسند. فلسطینی ها و اکثر کشورهای جامعه بین المللی مبنا را مرزهای 1967 می دانند و این در حالیست که اسرائیل بارها این مرزها را موقتی خوانده است. دولت های پیش از نتانیاهو نیز این مرزها را برای آغاز مذاکره و مصالحه با فلسطین به رسمیت شناخته بودند.


نتانیاهو در روزهایی خبر موافقت با بحث بر اساس مرزهای 1967 را مطرح می کند که فلسطینی ها خود را برای ارجاع پرونده به شورای امنیت و اعلام استقلال یکجانبه مهیا می کنند و بسیاری این حرکت را به ضرر اسرائیل و منتهی به انزوای این کشور می دانند.

5151

کد خبر 165593

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • قادری A1 ۲۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    0 0
    این نتیجه مقاومت مردم فلسطین است
  • هاشم A1 ۲۱:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    0 0
    اسرائیل از ارجاع پرونده خود به شورای امنیت واهمه دارد
  • aaa US ۲۲:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    0 0
    نه جانه من این نتیجه قدرت آمریکا هست.تو این 40 سال هیچ کس نتونست اسرائیل رو عقب ببره.در عرض 3 ماه آمریکا این کارو کرد.
  • بدون نام DE ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    0 0
    خبری که بعضی ها رو خوشحال نمی کنه !
  • احمد IR ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    در پشت این حرکت هم خدعه ای است.
  • علي ا IR ۰۳:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    به ما چه
  • كامران IR ۰۵:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    دستور داريد كه در مورد اعتراضات اخير مردم اسرائيل به دولت اسرائيل چيزي ننويسيد تا مردم اسراييل هم بد به نظر بيايند
  • بدون نام IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    احتمال نقشه شومی درسر می پروراند
  • ali IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    0 0
    چون قراره سال 2012 اوباما شروع کنه به مطرح کردن نظم نوین جهانی. پس باید این چهره در نظر اذهان مردم مثبت به نظر بیاد پس باید حرفش درست پیش بره.. نگاه نمیکنید به پسوند "حسین" در جلوی اسمش. برای اینه که مسلمونا رو جذب کنه. رمضان رو که تبریک میگه نوروز رو که تبریک میگه وااای که چه آدم خوبیه این اوباما!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین