۰ نفر
۱۶ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۹

کشاورز به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شد ولی نتوانست رای اعتماد بگیرد.

به گزارش ایونا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانى دولت، در متن حکم رئیس جمهور خطاب به سوسن کشاورز آمده است: "با توجه به تعهد و سوابق علمی و تخصصی سرکار عالی در امر آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت، بدینوسیله جنابعالی را به سمت «مشاور رئیس جمهور در امور تعلیم و تربیت» برمی گزینم ".

رئیس جمهور در این حکم اظهار امیدواری کرده است: " با توکل بر خدا و در ظل عنایات حضرت ولی عصر(عج) در راه تحقق اهداف و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و خدمت به مردم عزیز ایران موفق و موید باشید و در دوران جدید که دوره حیات بالنده و پیروزی‌های بزرگ ملت ایران در عرصه‌های گوناگون است نقشی موثر وممتاز ایفا نمایید ".

گفتنی است، سوسن کشاورز متولد 1344 رودبار و دارای دکترای فلسفه تعلیم و تربیت، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم و معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور است که برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس معرفی شد ولی موفق به کسب رای اعتماد نمایندگان نشد .

کد خبر 16587

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین