سیگنال برجام به بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، پژو، تیبا و کوییک

روند نزولی قیمت‌ها در بازار خودرو ادامه دارد؛ تا جایی که افت دو تا ۳ میلیونی را طی یک هفته گذشته در بازار خودرو شاهد بودیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگرچه افت قیمت‌ها در بازار بسیار اندک بوده است، اما فعالان بازار خودرو معتقدند که چشم‌انداز مشخصی از قیمت‌ها وجود ندارد.

در این میان، فضای مبهمی که در رابطه با برجام وجود دارد، باعث شده که قیمت‌ها تغییر محسوسی نداشته باشد؛ چراکه که فعالان بازار معتقدند در صورتی که برجام به نتیجه برسد، شاهد کاهش قیمت دلار در بازار و به تبع افت قیمت خودرو نیز خواهیم بود.

در همین رابطه، علی باقری کنی معاون وزیر خارجه و مذاکره کننده ارشد کشورمان در صفحه توئیتر خود نوشت: برای پیشبرد مذاکرات عازم وین هستیم. مسئولیت بر عهده آنهایی است که توافق را نقض کرده و در فاصله گرفتن از میراث‌ منحوس گذشته ناکام مانده‌اند.

به گفته وی، آمریکا باید قدردان فرصتی باشد که با سخاوتمندی اعضای برجام فراهم شده است؛ توپ در زمین آنهاست تا از خود پختگی نشان داده و مسئولانه عمل کند.

بنا به این گزارش، بررسی روند قیمت‌ها در بازار خودرو، از افت یک میلیون تومانی قیمت پراید ۱۳۱ حکایت دارد. قیمت سمندEF۷ مدل ۱۳۹۹ نیز ۳ میلیون تومان و دناپلاس دنده‌ای ساده مدل ۱۴۰۱ در حدود دو میلیون تومان کاهش داشته است. این در حالی است که پژو ۲۰۷ اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ حدود ۵ میلیون تومان گران شده است.

سیگنال برجام به بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، پژو، تیبا و کوییک

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1658786

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۴
    5 1
    نمیشه نمیشه نمیشه.توافق نمیشه.چرا برارند پراید ۱۵۰ ملیون سود مافیا از دست بره.انبارهای افازادها پر از کالا است که باید حالی بشه.هر موقع اجناس گران خربد اقایان تمام شد به دولت چراِغ سبز نسان میدهند.من مرده شما زنده دو ماه دیگه توافق میشه اونم برای جام جهانی و شش ماه بعد لغو مبشه
  • ایرانی IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۱۴
    6 1
    اخه توی ٣٠٠ و٤٠٠ میلیون ٢ و ٣ میلیون پیداس که هی میگی ارزون شده لااقل بکو ٥٠و٦٠ میلیون باز یه چیزی هر چند باز من ٢٥٠ میلون هم ندارم خخخخ

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین