حسن‌نوروزی نماینده رباط ‌کریم در گفت و گو با تهران امروز گفت:

* از آنجایی هم که پایگاه اجتماعی اصولگرایان میان مردم نه تنها تضعیف بلکه قوی‌تر هم شده است از این رو می‌توان گفت اصولگرایان دوباره در اکثریت خواهند بود. ما بر این اعتقادیم که اگر اصولگرایان برای حضور در مجلس نهم، همانند جبهه اصولگرایان در مجلس هشتم عمل کنند، قطعا اکثریت یافتن دوباره آنها محقق خواهد شد. از سوی دیگر هنوز هم رقیب جدی‌ای برای اصولگرایان اعلام حضور نکرده است. در واقع جریان انحرافی که زمزمه‌های حضور آنها در انتخابات شنیده می‌شود، به پشتوانه شورای نگهبان اجازه حضور پیدا نخواهند کرد چرا که برنامه‌ها و اهداف انحرافی آنها مشخص شده است. اصلاح‌طلبان نیز چندان با انگیزه و با رمق نیستند که اگر هم باشند اصولگرایان برای رقابت با آنها آماده‌اند و استقبال می‌کنند.

*این برداشت که جبهه‌های تازه تاسیس، مثل جبهه پایداری- که من هم عضو آن هستم- برای بر هم زدن وحدت اصولگرایان یا ساز مخالف زدن به وجود آمده‌اند، برداشت صحیحی نیست. چرا که اتفاقا یکی از اهداف مهم جبهه پایداری تقویت نیروهای اصولگرا و تفکر اصولگرایی در درون کشور است. به نظر من به‌وجود آمدن چنین جبهه‌هایی موجب بیشتر شدن رقابت و جذاب‌تر شدن انتخابات می‌شود.

*آیت‌الله مهدوی کنی از این جبهه انتقاد نکرده است. این جبهه با اهداف و آرمان‌های اصولگرایان و اصولگرایی مخالفتی ندارد و همه اعضای آن نیز اصولگرایانی هستند که در مجلس شناخته شده هستند. از سوی دیگر این جبهه با محوریت آیت‌الله مصباح یزدی تشکیل شده است و فعالیتی بر خلاف اصولگرایی و آرمان‌های اصولگرایان نمی‌کند که انتقادی به این لحاظ به آن وارد باشد. اگر هم انتقادی باشد، این اعضای جبهه پایداری هستند که در خصوص کیفیت حضور نمایندگان طیف‌های مختلف در کمیته 15 نفره به آن انتقاد دارند.

/29217

کد خبر 167092

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    اصلاح طلب های دیگه رمق بلند شدن ندارن
  • كامياب IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    در نبود اصلاح طلبان حتما اكثرييت به اصولگرايان ميرسه ولي با آرائ بسيار پايين ميزان حضور مردم در انتخابات شايد به 25% واجدين شرايط هم نرسه پس مجلس بعدي هم قدر ت آنچناني نخواهد داشت
  • عدالت علی IR ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۱۹
    0 0
    جنابعالی تشریف ببرید و اصلاح طلب با رمق پیدا کنید تا تنور انتخابات را گرم کند. .
  • احسان++ IR ۰۴:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۰
    0 0
    حالا مجلس ششم که در دست اصلاح طلبان بود بعضی ها گذاشتن کاری را که خواسته مردم بود را انجام دهند، و به شما قول میدهم مشارکت مردم پائین خواهد بود تا زمانی که حقایق مشخص نشود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین