افزایش بیش از ۱۲ درصدی تردد در جاده های لرستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان گفت : ‍ در ۱۳ روز اول طرح اربعین حسینی: تردد در محورهای مواصلاتی لرستان ۱۲.۵ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، مرتضی شیروانی با اعلام این خبر گفت : از پنجم تا هفدهم شهریور میزان تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان لرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲.۵ درصد افزایش یافته است.

وی افزود : از آغاز طرح اربعین حسینی تا هفدهم شهریور، بنا به تصاویر دوربین های ترددشمار جاده ای، تردد چهار میلیون و ۶۴۸هزار و ۲۰۳ وسیله نقلیه در محورهای استان لرستان به ثبت رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با چهار میلیون و ۱۴۵هزار و ۳۰۰ وسیله نقلیه ۱۲.۵ درصد رشد نشان می دهد.

وی گفت: بیشترین میزان تردد طی این مدت به ترتیب در محورهای سه راهی چالانچولان _ خرم آباد، خرم اباد_پلدختر و سه راهی دورود_چالانچولان به ثبت رسیده است.

شیروانی با بیان اینکه بیشترین سرعت متوسط وسایل نقلیه در آزادراه خرم آباد _ پل زال با ۹۸.۳ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است، گفت: پس از آن آزادراه خرم آباد_اراک با ۹۸ و آزادراه پل زال_خرم آباد با ۹۵ ثبت بیشترین سرعت را به خود اختصاص داده اند.

وی با اشاره به افزایش تردد در محورهای خروجی و ورودی استان اظهار داشت: تردد ۵۸هزار و ۷۱۲ وسیله نقلیه در محور سه راهی زانوگه_سیمره (به سمت ایلام) صورت گرفته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل از ۱۰۴ درصد رشد برخوردار است همچنین تردد در مسیر برگشت این محور نیز ۳۴هزار و ۸۲۲ وسیله نقلیه بوده که در مقایسه با سال قبل در همین مدت ۲۰درصد افزایش دارد.

مسئول کمیته حمل و نقل ستاد اربعین حسینی گفت: در سایر محورهای ورودی و خروجی استان نیز شاهد رشد تردد هستیم.

46

کد خبر 1672087

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین