درحالی که اصولگرایان عضو جبهه متحد بر طبل وحدت و محوریت جامعتین می​کوبند، جبهه تازه تاسیس پایداری، ساز ناکوکی با جریان وحدت می​نوازد.

به گزارش خبرآنلاین، از ابتدای تشکیل این جبهه نیز آیت​الله مهدوی کنی نسبت به ایجاد حرکت​های موازی هشدار داده بودند اما تشکیل دهندگان جبهه پایداری تاکید کردند که حرکتشان در راستای جبهه متحد خواهد بود و قصد ارائه لیست مجزایی ندارند.

با این حال درخواست ملاقات با آیت​الله مهدوی​کنی را مطرح کرده و نامه​ای هم خطاب به ایشان نوشتند. نامه​ای که محتوایش در رسانه​ها منتشر نشد اما آیت​الله مهدوی کنی در نشست شورای مرکزی جبهه متحد که پنجشنبه دو هفته پیش برگزار شد، بی آنکه به نویسندگان این نامه اشاره کند، گفت: از طرفی برخی دوستان دیگر کم لطفی کردند و در نامه‌ای که ارسال کرده‌اند، آمرانه وارد میدان شده‌اند. مطالبی که در آن نامه نوشته شده، خیلی خوب نیست. البته امیدواریم آنان نیز در جلسات دیگر حاضر بشوند. چرا که بنای جامعتین این بود که ما دعوت کننده و هادی به وحدت باشیم. محور این وحدت هم که مورد پرسش برخی بزرگان قرار گرفته، همان اصولی است که همه قبول داریم.

محمدرضا باهنر هم در نشست خبری هفته گذشته خود اعلام کرد که اعضای جبهه پایداری در دو نشست​ جبهه متحد شرکت نکرده​اند. این در حالی بود که انها علی​اصغر زارعی و کامران باقری لنکرانی را به عنوان نمایندگان خود در این جبهه برگزیده بودند.

نشست آنها با کمیته‌ای نظارت اصول‌گرایان، برگزار شد. نشستی که باز هم باهنر از بی نتیجه بودن آن خبر داد. حال آنکه که روز گذشته رئیس مجلس نیز در قم با انتقاد از افزایش کشمکش‌های سیاسی در کشور یادآور شد که این کشمکش‌ها، دغدغه‌های اصلی مردم را به حاشیه می‌راند. درحالیکه انتخابات عرصه‌ای است برای این‌که مسائل و مطالبات مردم در آن طرح شود.

لاریجانی انتقادهایش را با اشاره به دعوای سیاسی بین گروه‌های ۷+۸ یا ۶+۷، ادامه داد و بی​آنکه از گروه خاصی نام ببرد، گفت: اینگونه کشمکش‌های سیاسی سهم خواهی در انتخابات است. اینکه امروز بر سر این دعوا کنیم که سهم من یا دیگران در انتخابات چه می‌شود، نباید به عنوان مسئله اصلی کشور مطرح باشد و ما نباید دنبال سهم خواهی در انتخابات باشیم.

نگاه​های دلسوزانه​ای از این دست برای آنکه وحدت اصولگرایان خدشه دار نشود، سبب شده است تا مقدمات جلسه​ دیگری میان اعضای جبهه پایدار با کمیته نظارت اصول‌گرایان فراهم شود.

اگرچه جبهه متحد اصولگریان نشست‌هایش را ادامه داده و از جبهه پایداری نیز دعوت کرده است، اما همچنان اعضای این جبهه شرط حضورشان در این نشست​ها را پاسخ به یک سری سو‌ال‌ها عنوان کرده است. شروطی که غلامعلی حدادعادل نه تنها آن را مذموم نمی داند بلکه آن را طبیعی خوانده و به ایسنا می​گوید: بالاخره در هر صحبتی طرفین یک شرط و شروط‌هایی با هم دارند و این‌که چیز عجیبی نیست. او حتی بی​نتیجه بودن نشست جبهه پایداری با کمیته نظارت جبهه متحد را نیز که باهنر از آن خبر داده بود، رد کرد و به ایسنا گفت: بی‌نتیجه نبوده است و صحبت‌ها ادامه دارد.

اکنون این جبهه تازه تاسیس که متشکل از یاران دولت در مجلس و کابینه پیشین محمود احمدی​نژاد است در معرض این سوال قرار دارد که آیا متناسب با ادعایش در پذیرش محوریت جبهه متحد، حاضر به تمکین از تصمیمات آن خواهد شد یا اینکه از همین ابتدا بر طبل سهم​خواهی​های گروهی می​کوبد؟ سهم​خواهی​هایی که مذموم بودن آن بر کسی پوشیده نیست و در ذات خود با اصل وحدت در تناقض است. چه آنکه آیت​الله مهدوی کنی نیز تاکید کرد: «اگر چه افراد حاضر در این دو کمیته (که به عنوان 8+7 مقبول واقع شده) همچنین ما و آقایانی که در مقام اجرا مسئولیت بیشتری خواهند داشت، به حسب ظاهر نماینده گروه ها هستند، اما شاخص و معیار عملکرد همه ما اصول منشور اصولگرایی باید باشد. اگر ما از این نمایندگی تفسیر گروهی انجام دهیم، ممکن است بحث سهم خواهی مطرح شود که درست هم نیست. ما در این جمع، گروه گرا نیستیم، بلکه اصولگرا هستیم. هدف ما از گردهم آیی رسیدن به همان فکر جمعی است. نه اینکه به دنبال افزایش نفوذ خود و کاهش نفوذ دیگران باشیم. اگر اینگونه فکر کنیم، اصلاً اصولگرا نیستیم.»

بر همین اساس است که باهنر نیز از آغوش باز جبهه اصول‌گرایان برای حضور جبهه پایداری سخن می گوید و در عین حال تاکید می​کند که ما با دعوت از این جبهه از حضور آن‌ها در این نشست‌ها استقبال‌ می‌کنیم اما با وجود این، کار به دلیل تنگی وقت متوقف نمی‌شود. این جبهه هر هفته دو تا سه جلسه دارد.

/1729

کد خبر 167535

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =