تشکیل ۷۶۱پرونده تخلف صنفی در قزوین

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین از تشکیل ۷۶۱پرونده تخلف صنفی با انجام بازرسی‌های هدفمند در سطح شهرستان‌های این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ عزیزاله افضلی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین با اعلام این خبر اظهارکرد: بازرسان این سازمان در یک‌ماه گذشته ۹‌هزار و ۲۷۴فقره بازرسی از واحدهای تولیدی، صنعتی، خدماتی، سردخانه‌ها، انبارها و مراکز عمده و خرده‌فروش در سطح استان را به انجام رساندند که ۷۶۱پرونده تخلف صنفی با انجام بازرسی‌های هدفمند در سطح شهرستان‌های استان تشکیل شد.

او با اشاره به تخلفات ثبت‌شده در پرونده‌های تشکیل‌شده، افزود: در این پرونده‌ها یک‌هزار و ۲۴۷فقره تخلف شامل ۴۱۶مورد گران‌فروشی، ۱۲۲مورد کم‌فروشی، ۶۵فقره تقلب، ۳۰مورد احتکار، ۱۲فقره عرضه خارج از شبکه، ۳۳۷مورد نصب‌نکردن قیمت و نرخ نامه، ۱۶۸مورد صادرنکردن صورت‌حساب، ۵۵فقره رعایت‌نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، هفت‌مورد نداشتن پروانه کسب، ۳۲فقره عرضه و فروش کالای قاچاق، ۲مورد رعایت‌نکردن ضوابط قیمت‌گذاری و توزیع و یک مورد تبلیغ محصولات و کالاهای خلاف واقع ثبت شده است.

افضلی گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین در این مدت، بر یک‌هزار و ۱۷۶واحد تولیدی صنفی، ۲۵۴واحد تولیدی صنعتی، ۵۴۳واحد خدماتی، ۸۸سردخانه، ۲۱۵انبار، یک‌هزار و ۳۶۵واحد عمده‌فروشی و پنج‌هزار و ۶۳۳واحد خرده‌فروشی نظارت کردند.

این مقام مسئول ادامه داد: بیشترین بازرسی‌های صورت گرفته به ترتیب مربوط به شهرستان‌های قزوین با هفت‌هزار و ۶۲۷فقره و ۶۳۲پرونده،تاکستان با ۶۱۸فقره بازرسی و ۲۴پرونده، البرز با ۴۴۳فقره بازرسی و ۴۶پرونده، آوج با ۳۳۰بازرسی و پنج‌پرونده، آبیک با ۱۶۵بازرسی و ۱۲پرونده و بویین‌زهرا با ۹۱فقره بازرسی و ۴۲پرونده بوده است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین با بیان اینکه ستاد خبری این سازمان به صورت شبانه‌روزی فعال است، اظهارکرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، شکایت‌های خود را از طریق سامانه۱۲۴ ستاد خبری این سازمان برای رسیدگی اعلام کنند.

استان قزوین دارای چهارهزار واحد تولیدی و حدود ۴۰هزار واحد صنفی و خدماتی است.

48

کد خبر 1681501

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =