فرمانده نیروی انتظامی در جلسه دیشب صحبت را با تعامل و همکاری با رسانه ها آغاز می کند : "پلیس برای تحقق اهداف خود که همان حفظ و برقراری نظم و امنیت در جامعه است، نیاز به همکاری و همیاری رسانه‌ها دارد

 

بعد ازگذشت حدود یک هفته از روز خبرنگار دیشب سردار احمدی مقدم میزبان اهالی رسانه بود تا سالروز میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) و همچنین روز خبرنگار را باهم به آن ها تبریک بگویید گرچه که او این توضیح را هم می دهد که با توجه به ترافیک کاری اصحاب رسانه مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در نیروی انتظامی با چند روز تأخیر برگزار شد.

فرمانده نیروی انتظامی در این جلسه صحبت را با تعامل و همکاری با رسانه ها آغاز می کند : "پلیس برای تحقق اهداف خود که همان حفظ و برقراری نظم و امنیت در جامعه است، نیاز به همکاری و همیاری رسانه‌ها دارد. ومردم باید مطالبات خود را از طریق رسانه‌ها به گوش مسئولان نظام برسانند. "

و با اشاره به اینکه نظام حیطه‌بندی و حفاظت اطلاعات در اخبار حوادث کشور مطلوب نیست می گوید :‌ گاهی در مرحله رسیدگی به جرم، اطلاع‌رسانی موجب از دست‌رفتن سرنخ‌ها می‌شود بنابراین در پاسخ به پرسش‌هایی که به عمل می‌آید اظهار تجاهل می‌کنیم تا پرونده بسته شود.

احمدی‌مقدم بابیان اینکه در ایام فتنه مواردی مانند قتل یک دختر یا فرار دختری دیگر و همچنین سوزاندن نفر سوم از مواردی بود که ما را زیر بمباران رسانه‌ای قرار داد، گفت: با این وجود در پاسخ به همکارانم که معتقد به جواب دادن بودند گفتم باید فنی برخورد کنیم و بعد از کشف پرونده آن را رسانه‌ای کنیم و در موردی دیگر برای خانمی که مجلس ختم گرفته بودند ما از صحت و سلامت او آگاه بودیم و ارتباطات تلفنی وی را رصد می کردیم اما از آنجا که نمی‌خواستیم این سر نخ را از دست دهیم مورد وی را رسانه‌ای نکردیم.

فرمانده ناجا با اشاره به پرونده‌های تجاوز به عنفی که اخیرا افشاء شد، اظهارکرد: باید کار نزدیک‌تری با رسانه‌ها انجام دهیم زیرا ضعف اطلاع‌رسانی موجب می‌شود که اخبار رسانه‌ها از منابع ضعیف‌تر تامین شود که این آسیب‌زاست. شنیدن چنین سخنانی از زبان فرمانده نیروی انتظامی خالی از لطف نیست چرا که بعد از افشای چندین پرونده های تجاوز به عنف در این چند وقت اخیر و حضور وزیر کشور ، فرمانده نیروی انتظامی و دادستان کل کشور در مجلس برای پاسخگوی بسیاری نوک حمله را متوجه رسانه ها و نحوه اطلاع رسانی آنان کردند تا جای که مدیرکل روابط عمومی و تشریفات قوه قضائیه از رسانه‌های گروهی خواست در انعکاس اخبار مربوط به حوادث و رخدادهایی از قبیل تجاوز به عنف هوشیارانه عمل کنند و ناخواسته گرفتار ترفند برخی جریانهای معاند نظام در القای فضای ناامنی اجتماعی از طریق انتشار خبرهای کذب و دروغ نشوند.

حسن رحیمی گفته بود :حتی اگر برخی رسانه‌های منعکس کننده اخباری از این دست، مدعی بی اطلاعی از صحت و سقم چنین اخباری شوند و به این مسئله استناد کنند که منبع اولیه منعکس کننده، خبری کذب را منعکس کرده باز هم اتهام تشویش اذهان متوجه آنان است.این بحث ها تا جایی پیشرفت که حتی نمایندگان مجلس و اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی را بر آن داشت تا به به فکر تصویب قانونی بیافتند که سیاه‌نمایی و القاء احساس ناامنی به جامعه توسط رسانه‌ها جرم تلقی ‌شود.

در این فضا که رسانه ها از انعکاس اخبار و رویدادهای  اینچنینی برحذر داشته شده اند و یا به عبارتی از عواقب آن واهمه دارند اظهار نظر فرمانده نیروی انتظامی مبنی بر این که باید کار نزدیک‌تری با رسانه‌ها انجام شود  بی تردید برای رسانه ها خوشایند بود ،فراموش نکنیم که داشتن جامعه ای امن و عاری از خشونت مطلوب همه مردمی است که در این سرزمین زندگی می کنند و به آن عشق می ورزند .و حوادث ناگواردر جامعه چه به گوش مردم برسند و چه نرسند اتفاق می افتند .

4545

 

 

کد خبر 168173

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار