۰ نفر
۳۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۶:۰۱

مخالفان مسلح حکومت لیبی کنترل میدان سبز، از میدان های اصلی طرابلس، پایتخت این کشور را در دست گرفته اند.تصاویر پخش شده از شبکه اسکای بریتانیا بیانگر حضور مخالفان در این میدان و استقبال گروهی از شهروندان طرابلس از آنهاست.

به گزارش بی بی سی مخالفان مسلح سرهنگ قذافی می گویند همه مناطق طرابلس، به جز مقر رهبر این کشور را در اختیار دارند.این خبر به وسیله منابع مستقل تایید نشده است ولی به گفته متیو پرایس، خبرنگار بی بی سی در طرابلس، به نظر می رسد بخش های زیادی از پایتخت لیبی در کنترل نیروهای دولتی نیست.

به گفته متیو پرایس، مخالفان در حال پیشروی برای تصرف هتل محل اقامت خبرنگاران خارجی در طرابلس هستند.مخالفان حکومت لیبی پیش تر از بازداشت دو پسر سرهنگ قذافی و تسلیم بخشی از محافظان سرهنگ قذافی خبر داده بودند.

بر اساس گزارش های رسیده از لیبی، در طرابلس پایتخت این کشور، درگیریهای مسلحانه بین مخالفان دولت و نیروهای وفادار به معمر قذافی در جریان است.پیش تر، صدها نفر از شورشیان موفق شدند خود را به حومه غربی شهر طرابلس برسانند.

مخالفان حکومت معمر قذافی، در گروهی متشکل از صد خودرو در حال پیشروی به داخل پایتخت هستند.خبرنگاران می گویند عده ای از کسانیکه شاهد این صحنه بوده اند به نشانه شادمانی گلوله هوایی شلیک کرده اند.

همزمان، گزارش هایی از بازداشت دو تن از پسران معمر قذافی به دست مخالفان منتشر شده است.به گفته مصطفی محمد عبدالجلیل، رئیس شورای ملی انتقالی لیبی، سیف الاسلام قذافی پسر پرنفوذ رهبر این کشور به دست مخالفان افتاده است.

این خبر به وسیله دیوان بین المللی کیفری که حکم بازداشت سیف الاسلام را صادر کرده بود، تایید شده است.

 

 17246

 

کد خبر 169037

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حقیقت گو IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۱
    0 0
    با توجه به فرصت پیش آمده، آیا دستگاه دیپلماسی ما برنامه ای برای پیگیری سرنوشت امام موسی صدر دارد؟ من که زیاد به این دولت امیدوار نیستم.
  • بدون نام US ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۱
    0 0
    کجا هستند مردمی که قذافی همیشه دم از آنها می زد و در نمایشهای مضحک خیابانی به خیابانها می آورد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین