پژو ۲۰۷ دنده‌ای ۴۱۵ میلیون، تیبا دو ۲۱۳ میلیون و رانا پلاس ۳۳۰ میلیون تومان / خبری از مشتری نیست

تسنیم نوشت: بررسی در بازار امروز نشان از آن دارد که قیمت انواع خودروهای داخلی نسبت به روزگذشته تغییر چندانی نداشته است با این وجود خبری از مشتری نیست. در حال حاضر پژو ۲۰۷ دنده‌ای ۴۱۵ میلیون تومان، تیبا ۲ با قیمت ۲۱۳ میلیون تومان و رانا پلاس با قیمت ۳۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

با روند صعودی قیمت‌ها خریداران خودرو باید دقت کنند درگیر رفتارهای هیجانی در بازار نشده و با دقت بیشتری نسبت به خرید خودرو اقدام کنند.

بازار خرید و فروش خودرو طی روزهای اخیر تحت تاثیر نوسانات نرخ دلار با التهابات قیمتی روبرو شده است. اما خریداران خودرو باید دقت کنند درگیر رفتارهای هیجانی در بازار نشده و با دقت بیشتری نسبت به خرید خودرو اقدام کنند.

قیمت برخی از خودروها این روزها با رشد بیش از ۱۰ میلیون تومانی روبرو شده است که اگر بررسی جدی در این رابطه صورت بگیرد خریدار متوجه می‌شود قیمت‌ها کاذب بوده و به نوعی فروشندگان برای بازار گرمی قیمت‌های بالایی را برای انواع خودروها اعلام می‌کنند.

نکته قابل توجه اینجاست قیمت‌های بالای خودرو در حالی از سوی فروشندگان اعلام می‌شود که عملا خرید خودرو در بازار متوقف شده و مصرف کنندگان منتظر تعیین و تکلیف قیمت‌ها هستند.

فعالان بازار در این شرایط معتقدند باید از رفتارهای هیجانی جلوگیری کرد چرا که معاملات امروز ریسک بالایی داشته و نمی‌توان به سود آن خوش بین بود.

به اعتقاد فعالان بازار، آن دسته از افرادی که نیاز ضروری به خرید خودرو دارند می‌توانند خودرو خریداری کنند، اما آن دسته از مردم که قصد تعویض خودروهای خود را دارند و یا به دنبال سود هستند باید دقت کنند که معاملات در بازار ریسک بالایی دارد.

بررسی در بازار امروز نشان از آن دارد که قیمت انواع خودروهای داخلی نسبت به روزگذشته تغییر چندانی نداشته است با این وجود خبری از مشتری نیست. در حال حاضر پژو ۲۰۷ دنده‌ای ۴۱۵ میلیون تومان، تیبا ۲ با قیمت ۲۱۳ میلیون تومان و رانا پلاس با قیمت ۳۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

بیشتر بخوانید :

۲۲۰ ۳۵

کد خبر 1692026

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
    2 1
    من خبر آنلاین رو سالهاست که دنبال می کنم و همیشه در مورد افزایش قیمت خودرو همین رو میگه که خریداری نیست و قیمت ها کاذبه و فلان. اگه به خبرآنلاین بود من هنوز باید منتظر بودم که پراید بشه 7 میلیون

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین