باکو فرهنگ پهلوانی و زورخانه‌ای را به نام خود در یونسکو ثبت کرد

تسنیم نوشت: سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) روز پنجشنبه از ثبت "فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای" به نام جمهوری باکو در فهرست میراث ناملموس بشری خبر داد.

این در حالیست که کشورمان برای ثبت این رشته ورزشی به نام خود تلاش زیادی داشته و فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای نیز در سال ۱۳۸۳ با حضور نمایندگان بیش از ۲۱ کشور جهان در تهران تأسیس و رسماً آغاز به کار کرده است.

در حال حاضر فدراسیون جهانی دارای ۵۷ عضو از ۵ قاره جهان است. در حال حاضر این فدراسیون دو دوره مسابقات آسیایی ورزش‌های زورخانه‌ای در تهران ۲۰۰۶ و کاتماندو ۲۰۰۸ و دو دوره مسابقات اروپایی ورزش‌های زورخانه‌ای زاربروکن ۲۰۰۷ و فرانکفورت ۲۰۰۹ و یک دوره مسابقات قهرمانی جهان بوسان ۲۰۰۸ و یک دوره جام جهانی باکو ۲۰۰۹ و چندین مسابقه بین‌المللی در شهرهای کیش، دوشنبه و کابل را برگزار کرده است.

۳۱۱۳۱۱

کد خبر 1702051

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
    7 20
    مسخره است واقعا مسخره
  • علی IR ۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
    23 5
    چشم سازمان میراث فرهنگی روشن . آیا مفهوم قدرت منطقه بودن همین است !؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین