۷۶۱ فرزند یتیم و نیازمند تحت پوشش حمایتی پرستاران اصفهانی

۶۶۳ پرستار اصفهانی، در کنار وظایف مهم خود، حمایت از ۷۶۱ فرزند یتیم و نیازمند را نیز برعهده گرفته‌اند.

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، ۶۶۳ پرستار اصفهانی، در کنار وظایف مهم خود، حمایت از ۷۶۱ فرزند یتیم و نیازمند را نیز برعهده گرفته‌اند.

نبی الله الله دادی قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان در این ارتباط اظهار کرد: ۶۶۳ نفر از پرستاران این استان در کنار مسوولیت‌های اجتماعی خود، از فرزندان ایتام و خانواده‌های بی سرپرست تحت پوشش این نهاد نیز حمایت مادی و معنوی می‌کنند.

وی افزود: پرستاران کسانی هستند که زندگی خود را وقف خدمت به مردم در سخت‌ترین شرایط می‌کنند و این پرستاران اصفهانی در کنار وظایف مهم خود، حمایت از ۷۶۱ فرزند یتیم و نیازمند را نیز برعهده گرفته‌اند.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر پنج هزار و ۳۰۰ فرزند تحت حمایت، سرانه پایینی دریافت می‌کنند، افزود: آنچه اکنون مد نظر است، افزایش سرانه ایتام و محسنین و فرزندان جدیدی است که وارد چرخه حمایت می‌شوند.

وی با اشاره به تعداد ۲۷ هزار و ۶۴۳ فرزند تحت پوشش این نهاد، گفت: با وجود تلاش بی وقفه خادمان ایتام و نیازمندان هنوز ۲۷۶ فرزند، چشم انتظار حمایت حامیان نیکوکار هستند که امیدواریم با مشارکت خیران بتوانیم تلخی‌های زندگی آنها را کمرنگ‌تر کنیم.

48

کد خبر 1702212

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =