مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

فارس نوشت:

رئیس مجلس شورای اسلامی از رؤسای مجالس عراق، کویت و عمان برای حضور در کنفرانس حمایت از ‌انتفاضه فلسطین دعوت کرد.

 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوهای جداگانه تلفنی با رؤسای مجالس عراق، کویت و عمان فرارسیدن عید سعید فطر را به آنها تبریک گفت. 
 
وی در این گفت‌وگوهای جداگانه تلفنی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات امت اسلامی در ماه مبارک رمضان ابراز امیدواری کرد خداوند متعال جامعه اسلامی را از فیوضات بی‌شمار این ماه مبارک بهره‌مند گرداند.

رئیس مجلس در ادامه همچنین با اشاره به تحولات منطقه به ویژه مسئله فلسطین به برگزاری پنجمین کنفرانس بین‌المللی حمایت از حقوق مردم  فلسطین در تهران اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی گفت‌وگو و مشورت نزدیک کشورهای اسلامی برای دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین یک ضرورت است.
 
لاریجانی ادامه داد: نباید اجازه داد مسئله مهم فلسطین در خلال تحولات کنونی منطقه به فراموشی سپرده شود.
 
وی از رؤسای مجالس عراق، کویت و عمان برای حضور در کنفرانس تهران دعوت کرد.
 
در ادامه این گفت‌وگوهای جداگانه تلفنی «عبدالعزیز النجیفی» رئیس مجلس نمایندگان عراق، "جاسم محمد الخرافی" رئیس مجلس کویت و "احمدبن محمد العیساوی" رئیس مجلس عمان ضمن تبریک متقابل فرارسیدن عید سعید فطر به لاریجانی و دولت و ملت ایران، از اهتمام ویژه جمهوری اسلامی ایران در دفاع از حقوق مردم فلسطین تقدیر کردند.

رؤسای مجالس عراق، کویت و عمان موضوع فلسطین را مهم‌ترین مسئله جهان اسلام خواندند و با اشاره به تحولات کنونی بر اهمیت گفت‌وگو و رایزنی کشورهای اسلامی در این برهه از تحولات منطقه تاکید کردند.
 
النجیفی، محمد الخرافی و العیساوی رؤسای مجالس عراق، کویت و عمان با تشکر از دعوت رئیس مجلس شورای اسلامی برای حضور آنها در کنفرانس بین‌المللی دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین در تهران ابراز امیدواری کردند در این کنفرانس شرکت کنند.

/27212

کد خبر 170259

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین