جلسه صحن علنی مجلس به علت نداشتن حد نصاب، با یکساعت تاخیر کار خود را آغاز کرد و این جلسه از ساعت 10:10 شروع شد.

به گزارش خبرآنلاین، قرار بر این بود که به جای جلسه روز سه شنبه، امروز نمایندگان تشکیل دهند که با چنین تاخیر طولانی​ای همراه شد. نادر قاضی​پور در خلال مذاکرات امروز مجلس نوبت تذکر گرفت و گفت: چرا هیات رئیسه اسامی متاخرین جلسه امروز را قرائت نکرد؟ به این ترتیب حق کسانی که سر وقت در جلسه مجلس حضور یافته بودند، ضایع شد.

وی همچنین با مهم خواندن اظهارات رهبری در دیدار با اهضای هیات دولت، خطاب به رئیس مجلس گفت: انتظار داشتیم درباره فرمایشات رهبری، شما هم امروز نطق و ارشاد می​کردید که نکردید!

لاریجانی با خنده پاسخ داد: انفصال امر می​کنم و در جلسه بعد به فرمایش شما عمل می​کنم.

نماینده ارومیه تذکر دیگری هم داد و در واکنش به اینکه در بندی از لایحه امور گمرکی، از تهران و توابع ان به عنوان «مثالی برای مراکز شهرها» یاد شده بود، گفت: چه لزومی دارد که بگوییم تهران؟ مگر شهرهای دیگر نداریم؟ یا مگر مثلا مجلس را فقط با اسم لاریجانی و باهنر می​شناسند که بخواهیم استان​ها را فقط به نام تهران بشناسیم؟

با این تذکر، این بخش از بند مذکور حذف شد.

/2929

کد خبر 170381

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    0 0
    حتما به دنبال کارهای دور بعد هستند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین