مدیرعامل یک شرکت‌ دولتی در قزوین دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری مدیرعامل یکی از شرکت‌های دولتی استان به همراه معاون سابقش به اتهام دریافت رشوه یک میلیارد ریالی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار علی ابراهیمی، فرمانده انتظامی استان قزوین در تشریح این خبر اظهار کرد: برابر اعلام سازمان بازرسی استان مبنی بر اخذ رشوه یک میلیارد ریالی یکی از مدیران دولتی قزوین، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.

او افزود: در بررسی‌های ماموران مشخص شد، این مدیر دولتی به همراه معاون سابقش برای تسریع در انجام امور یک واحد تولیدی، مبلغ یک میلیارد ریال رشوه دریافت کردند.

فرمانده انتظامی استان قزوین با اشاره به اینکه پس از انجام هماهنگی قضائی لازم هر ۲متهم دستگیر و با تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شدند، از مردم خواست در صورت مشاهده و آگاهی از هرگونه فعالیت خارج از روال اداری و درخواست مبلغ از مراجعان در ادارات مراتب را از طریق پل ارتباطی۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

46

کد مطلب 1706764

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =