۰ نفر
۱۱ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۶:۱۶

فارس نوشت:

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیش از ۵۰ درصد ایرانیان اضافه وزن دارند و چاقی و اضافه وزن زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌های متابولیک است.
مرتضی صفوی اظهار داشت: در شهرهای بزرگ ۱۵ درصد از افراد، چاق هستند و در کل جمعیت ایران بیش از ۵۰ درصد افراد دارای اضافه وزن و چاقی هستند.

وی گفت: به دلیل اینکه افراد جامعه ایرانی از مواد چربی و شیرینی زیاد استفاده می‌کنند مبتلا به چاقی و اضافه وزن بیشتری هستند.

عضو هیئت علمی علوم پزشکی اصفهان افزود: چاقی زمینه‌ساز بیماری‌های متابولیک و قند، بیماری‌های قلبی و فشار خون بالاست همچنین چاقی در میان کودکان و نوجوانان ایرانی بسیار زیاد شده است.

صفوی بیان داشت: مصرف مواد پرکالری مانند چیپس، پفک و بیسکویت‌های چرب و بسیار شیرین موجب چاق شدن کودکان و نوجوانان شده است؛ انواع هله هوله دارای مواد رنگین است که نیاز بدن کودکان را به مواد پرارزش تأمین نمی‌کند و به اصطلاح این کودکان، چاق تو خالی هستند و بدن آنها بسیار ضعیف است و بی‌حالند.

وی ادامه داد:‌ ایرانیان چربی و شیرینی زیادی استفاده می‌کنند ولی مصرف پروتئین در آنها بسیار پایین است که مصرف شیر، گوشت و ‌تخم مرغ می‌تواند پروتئین بدن آنها را تأمین کند.

1717

کد خبر 170892

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین