ماجرای کشته شدن صلح طلب های ترک به دست رژیم صهیونیستی باز هم تبدیل به محور جدلی این بار جدی تر میان انکارا و تل اویو شد.

ترک ها از موضع خود در قبال رژیم صهیونیستی کوتاه نمی آیند. با وجود گذشت قریب به یک سال از ماجرای حمله ارتش این رژیم به ناوگان آزادی در آب های منتهی به نوار غزه ،کشته شدن نه صلح طلب ترک همچنان از این رابطه قربانی می گیرد. آنکارا که تا پیش از این داستان از رفقای استراتژیک تل آویو در منطقه به حساب می آمد انون شمشیر را از رو بسته و آنچنان سخت و محکم خواهان عذرخواهی رسمی اسرائیل است که سفیر این کشور را هم به دلیل تعلل در این ماجرا اخراج می کند.

گزارش سازمان ملل در خصوص حادثه ناوگان آزادی بهانه ای شد تا زخم کهنه ترک ها سرباز کند و عبدالله گل رئیس جمهوری ترکیه در واکنش تند متن این گزارش را بی اعتبار بداند.

به گزارش آسوشیتدپرس  یک مقام رژیم صهیونیستی گفت: گزارش سازمان ملل درباره حمله پارسال به ناوگان دریایی عازم غزه نشان می دهد اقدامات تل آویو ناقض قوانین بین المللی نیست .اسرائیل از ترکیه عذرخواهی نمی کند.

احمد داود اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه روز پنجشنبه گفته بود "اگر اسرائیل درباره کشته شدن نه فعال ترکیه ای که سی و یکم ماه مه سال گذشته در این ناوگان حضور داشتند عذر خواهی نکند ، آنکارا سطح روابط خود را با اسرائیل کاهش خواهد داد".

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک وزیر دولت ترکیه روز جمعه اعلام کرد: ترکیه همه توافقنامه های نظامی خود را با اسرائیل به حال تعلیق درآورده است.

4949
 

کد خبر 170966

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    این اسرائیل مثه سگ از ترکیه میترسه(حتی بیشتر از ایران)! منتظر عذرخواهی رسمی اسرائیل از ترکیه باشید...
  • شمش طلای سابقا ایرانی IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    الکی ذوق نکنید این وسط چیزی نصیب ایران نمیشه
  • ALEXIS T IR ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    این ها همش بازیه سیاسی ترکیه برای گرفتن امتیاز از غرب واتحادیه اروپاست . ترک ها نه دلشون برای غزه میسوزه و نه برای اون صضلح طلبهاشون.
  • بدون نام IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    همش شوينگ هست! مي خوان درحالي كه سياست انزواي ايران رو پيش ميبرند، درعين حال تركيه رو به عنوان يه الگوي اسلامي معرفي كنند. براي همين بايد الگوي مقابله البته درست! با اسراييل نيز باشه.
  • رضا IR ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    من هم فکر میکنم که یک بازی سیاسی هست. این ها همش می خوان بگن ما بهتر از ایران و سوریه و حزب الله لبنان که مدعی مقاومت هستند تو روی اسرائیل می ایستیم . بعد با همین وجهه به جنگ سوریه برن که اینجوری اونوقت متهم به بازی کردن د زمین اسرائیل نمی شن
  • محمد TR ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۱
    0 0
    ما ایرانیا اگه خود ماست هم به حرف دربیاد بگه من سفیدم می گیم سیاهی! آفرین به غیرت ترکها. باز شما بگید که از آمریکا حرف شنوی می کنه. واقعا حاکمیت برآمده از رأی مردم و دموکراسی موجود انچنان قدرتی به ترکیه داده است که روز به روز پیشرفت می کنند. اون وقت ما هی توهم توطئه می بافیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین