جهان نوشت:

یک باند واردات تجهیزات جاسوسی اخیرا در شهرستان بانه دستگیر شدند.بانه در استان کردستان و چسبیده به مرز عراق قرار دارد. این شهرستان بواسطه داشتن منطقه آزادی تجاری و نزدیکی به کشور عراق علاوه بر مبادلات قانونی گسترده، ‌محل ورود غیرقانونی انواع کالاهای ارتباطی، الکترونیکی، برقی و... است.

باند غیرقانونی مذکور تجهیزاتی چون باتوم برقی، گاز اشک آور، دستگاه استراق سمع، ساعت دوربین دار، دستگاه شنود و اسپری محوکننده شماره پلاک برای دوربین ها و ... را وارد کشور می کرده است.‬

تاکنون درباره تعداد اعضا و اعترافات این باند خبری منتشر و مشخص نشده که آنان با گروهک های ضدانقلاب یا تیم های تروریستی ارتباط دارند یا تنها با هدف کسب در آمد اقدام به واردات این کالاهای ممنوعه کرده اند.

اما هرچند نیروهای محافظ مرزها بویژه در مرزهای غربی باندهای واردکننده تجهیزات جاسوسی و دستگاه‌های ارتباطی و الکترونیکی ممنوعه را زیر نظر دارند اما تبلیغات گسترده اینترنتی و فروش این دست تجهیزات در داخل کشور، ضرورت کنترل مبادی ورودی آن ها را بشدت افزایش داده است بویژه اینکه خرید و فروش غیرقانونی این دست دستگاه ها با اهداف ضدامنیتی صورت می گیرد.

تبلیغات سایت‌های اینترنتی مبنی بر فروش دستگاه‌های الکترونیکی از جمله استراق سمع از ماه ها پیش به راه افتاده ‌است.بر پایه این تبلیغات دستگاه های شنود از قیمت ۱۰۰ هزار تا بیش از ۱۰ میلیون تومان برای فروش بدون محدودیت وجود دارد.ردیاب، دوربین مخفی، بی سیم، میکروفون و ... از دیگر تجهیزات غیرقانونی در حال تبلیغ است. این سایت ها برای اطمینان بخشی کاذب به خریداران، حتی مدعی اند که مجوز قانونی برای فروش چنین دستگاه هایی را هم دارند.مطابق قوانین مدنی و همچنین شرع اسلامی، استراق سمع، عملی غیرقانونی و غیراخلاقی محسوب می‌شود اما تاکنون قانون مدونی برای برخورد با دستگاه های استراق سمع مصوب نشده است.

 

شهادت مامور پلیس در عملیات دستگیری سارقان خودروی حمل پول

یکی از ماموران فرماندهی انتظامی کرمانشاه که در عملیات دستگیری سارقان مسلح خودروی حمل پول مجروح شده بود به علت شدت جراحات به شهادت رسید. به گزارش خبرنگار مهر، استوار کیومرث دوستی صبح روز شنبه در عملیات دستگیری سارقان مسلح خودروی حمل پول در خیابان 22 بهمن کرمانشاه از چند ناحیه هدف گلوله قرار گرفت و به بیمارستان انتقال یافت. متاسفانه این افسر پلیس ساعتی قبل به علت شدت جراحات به شهادت رسید.

صبح امروز ماموران پلیس اگاهی با همراهی سربازان گمنام امام زمان(عج) در یک درگیری مسلحانه موفق شدند سرکرده باند سرقت از خودرو حمل پول در خیابان سعدی کرمانشاه که در جریان آن 4 نفر کشته شدند را به هلاکت رسانده و سایر اعضای باند را دستگیر کنند. در این عملیات دو مامور پلیس نیز مجروح شدند.

خسارت آتش سوزی دراستان بوشهر بیش از 20 میلیارد ریال اعلام شد

مسوولان منابع طبیعی و جهاد کشاورزی استان بوشهر میزان خسارت آتش سوزی در دو سال اخیر در مراتع، جنگل ها، باغ ها و مزارع این استان را 20 میلیارد و887 میلیون ریال اعلام کردند.مدیرکل منابع طبیعی استان بوشهردر گفت وگو با ایرنا گفت: دراستان بوشهر عمده ترین عاملی که باعث بروز آتش سوزی می شود تش بادهایی است که درفصول گرم و خشک سال شروع به وزیدن می کند و به طور معمول از مزارع شروع و عامل آتش سوزی های مهیب می شود.
هوشنگ شریفی افزود: یکی دیگر از عوامل آتش سوزی در استان بوشهر بی توجهی برخی از افراد است که با روشن کردن آتش در عرصه و رها کردن آن به همان صورت و خاموش نکردن آن باعث آتش سوزی های مهیب در سطح مراتع و جنگلهای استان می شوند. 
علاوه برآتش سوزی براثر عواملی نظیر خشکسالی، سیل، تگرگ، آفت و امراض، بارندگی، گردو غبار، طوفان و وزش باد گرم در سال های 89و 90 به 115هزار و 491هکتار از باغ ها و مزارع استان بو.شهر به میزان 365میلیارد و 376میلیون ریال خسارت وارد شده است.

انهدام یک باند قاچاق مواد مخدر در آبادان و هلاکت دو شرور سابقه‌دار در جریان تعقیب و گریز

دادستان عمومی و انقلاب آبادان از هلاکت دو شرور تحت تعقیب در این شهرستان خبر داد. به گزارش ایسنا اصغر مهرنیا در این زمینه تصریح کرد:‌ در درگیری با اشرار این شهرستان، یکی از آنان دستگیر شد و دو نفر دیگر به هلاکت رسیدند.وی افزود: در این درگیری که با تعقیب و گریز از سوی نیروهای پلیس همراه بود، دو نفر از اشرار کشته شدند و یک نفر از آنان دستگیر و روانه زندان شد.دادستان آبادان اظهار کرد:‌ این اشرار از مدت‌ها پیش تحت تعقیب پلیس آگاهی آبادان و شادگان بودند و سرانجام با انجام فعالیت اطلاعاتی، در عملیاتی ضربتی توسط پلیس آگاهی آبادان در منطقه «کوی‌ ملت» این شهرستان به دام ماموران افتادند. این اشرار به‌دلیل عدم توجه به تذکرات پلیس و اقدام به تیراندازی به سوی ماموران، از سوی پلیس مورد اصابت گلوله قرار گرفتند.دادستان آبادان خاطرنشان کرد:‌ در این درگیری دو نفر از ماموران پلیس نیز زخمی شدند و دو قبضه سلاح غیرمجاز و مقادیری فشنگ جنگی کشف و ضبط شد که ‌پرونده برای سیر مراحل قضایی، در شعبه اول بازپرسی در جریان است.مهرنیا همچنین خاطرنشان کرد:‌ با دستگیری یک قاچاقچی حرفه‌ای و سابقه‌دار منطقه که مدت‌ها تحت تعقیب پلیس بود، یک باند قاچاق مواد مخدر در این شهرستان شناسایی و متلاشی شد.وی افزود: این متهم با هویت «د.ه» قصد توزیع 264 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک و حشیش میان فروشندگان داخلی را داشت و سرانجام در عملیاتی ضربتی توسط پلیس آگاهی آبادان دستگیر شد.دادستان آبادان تاکید کرد: با تلاش ماموران آگاهی، منطقه را برای فعالیت اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر ناامن خواهیم کرد.

 

جولان سیگارهای قاچاق در بازار تهران

مشاهدات خبرنگار ایسنا از بازار دخانیات تهران، به عنوان بزرگترین بازار سیگار کشور حاکی از آن است که حجم سیگار قاچاق در بازار به سطح نگران‌کننده‌ای رسیده و سیگار قاچاق از چهار طرف کشور وارد بازار داخلی می‌شود.مبارزه با قاچاق سیگار از طریق افزایش تولید محصولات داخلی و تولید مشارکتی و همچنین فراهم کردن زمینه واردات قانونی سیگار از وظایف اصلی شرکت دخانیات ایران محسوب می‌شوند. با این وجود شرکت دخانیت چند ماهی است که مدیرعامل نداشته و تصمیم‌گیریها در این شرکت در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.از سوی دیگر روند ورود سیگار قاچاق به کشور که از سال قبل صعودی شده بود، امسال نیز با شدت بیشتری ادامه یافته است. برآورد می‌شود بیش از 40 درصد از نیاز بازار کشور به سیگار از طریق محصولات قاچاق تامین می‌شود. پیشتر نهادهای امنیتی نسبت به افزایش شدید قاچاق سیگار به کشور ابراز نگرانی کرده بودند.در همین حال یک کارشناس بازار سیگار گفت: متاسفانه قاچاق سیگار به کشور امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته و واردات قانونی سیگار نیز تضعیف شده است.وی افزود: بروز برخی شایعات درباره تعویض تصاویر هشدار دهنده بهداشتی روی پاکتهای سیگار و اتمام ذخیره توتون شرکت دخانیات نیز باعث بی‌ثباتی بازار سیگار کشور شده و فروش سیگارهای ایرانی هم در این بین تضعیف شده است.او با بیان این‌که هم‌اکنون از چهار طرف سیگار قاچاق وارد ایران می‌شود، اضافه کرد: هر باکس سیگار وینستون که به صورت رسمی وارد ایران می‌شود، حدود 14 هزار تومان قیمت دارد، در حالی که این قیمت در کردستان عراق به 10 هزار تومان می‌رسد؛ بنابراین توجیه اقتصادی برای قاچاق سیگار به ایران وجود دارد. از سوی دیگر هر کارتن سیگار حدود 200 هزار تومان قیمت دارد که 60 تا 70 هزار تومان هزینه حمل‌ونقل به ایران می‌شود. بنابراین فروش هر کارتن سیگار قاچاق در بازار ایران بین 130 تا 140 هزار تومان برای قاچاقچیان سود خالص دارد. در حال حاضر سیگارهای وینستون، مارلبورو و کنت بیشترین سهم را در قاچاق به ایران دارند.

این کارشناس بازار سیگار همچنین با اشاره به شکست طرح ممنوعیت فروش سیگار توسط دکه‌های روزنامه‌ فروشی توضیح داد: با اقدامات سطحی و مقطعی نمی‌توان با قاچاق سیگار به کشور مبارزه کرد.به گفته وی امسال قیمت سیگار در بازار ایران افزایش نیافته، اما شایعاتی درباره افزایش قیمت محصولات شرکت دخانیات مطرح شده که باعث کاهش قیمت سیگارهای خارجی و تضعیف سیگارهای قانونی شده است.وی تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر شرکت دخانیات ایران، واحد تهران آن و بازار داخلی سیگار دچار باندبازی، بی‌ثباتی و انحصار شده است و خیلی از عاملان قاچاق فروش شده‌اند.

فرمانده پلیس راه خبر داد:90 کشته و 630 مجروح در حوادث رانندگی تعطیلات اخیر

فرمانده پلیس‌راه کشور با اشاره به وقوع 452 فقره تصادف فوتی و جرحی در جاده‌های کشور از روز سه‌شنبه تاکنون گفت: متاسفانه در این تصادفات 720 نفر از هموطنان کشته و زخمی شدند. سرهنگ محمدرضا مهماندار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این که توجه نکردن به جلو در دو روز اول تعطیلات با بیش از 25 درصد و انحراف به چپ در روز پنجشنبه با حدود 24 درصد مهم ترین علت تصادفات در تعطیلات اخیر بوده است، افزود: آمارها نشان می‌دهد از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه در 69 فقره تصادف فوتی جاده‌ای 90 نفر کشته و در 383 فقره تصادف جرحی نیز 630 نفر مجروح شدند.فرمانده پلیس‌راه کشور با اشاره به این که سفرهای انجام شده در تعطیلات اخیر بی‌سابقه بوده است از تمامی رانندگان خواست ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از انحراف به چپ در ترافیک‌های سنگین و تردد در شانه خاکی به طور جدی خودداری کنند چرا که پلیس به طور قطع با این دسته از رانندگان متخلف به شدت برخورد می‌کند.

 

۲ کشته و ۳ مجروح طی ۲ تصادف در محور مشهد - فریمان

نقایی - در پی وقوع ۲ تصادف شدید در محور مشهد - فریمان ۲ تن کشته و ۳ نفر دیگر به شدت مجروح شدند. به گزارش خراسان روز دوشنبه در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر وقوع یک تصادف در محور مشهد - فریمان آتش نشانان ایستگاه ۹ به سرعت در محل وقوع حادثه در کیلومتر ۱۵ این جاده حاضر شدند در این تصادف شدید یک دستگاه خودروی پیکان سواری به دلیل نامعلومی پس از منحرف شدن از مسیر اصلی به شدت با یک دستگاه کمپرسی ده تن حامل گچ که از سمت فریمان عازم مشهد بود برخورد کرد و راننده آن که مردی ۲۵ ساله بود به شکل دلخراشی فوت کرد. به گفته متمنی فرمانده آتش نشانان اعزامی، شدت برخورد به حدی بود که کمپرسی ده تن پس از برخورد روی خودروی پیکان قرار گرفته بود. آتش نشانان بی درنگ پس از ایمن سازی محل با قراردادن علائم هشدار دهنده و قطع سیستم برق خودرو با استفاده از یک جرثقیل ۲۵ تنی که از مشهد به محل حادثه اعزام شده بود خودرو کمپرسی را از روی خودرو سواری برداشتند و پیکر بی جان راننده پیکان را از لابه لای آهن  پاره های پیکان خارج کردند. سرهنگ صفایی رئیس پلیس راه استان خراسان رضوی انحراف به چپ و سبقت غیرمجاز خودرو پیکان را علت وقوع این حادثه اعلام کرد. همچنین شامگاه پنجشنبه یک تصادف دیگر هم در این جاده رخ داد. در جریان این تصادف شدید دو خودرو سواری پژو ۲۰۶ با یکدیگر برخورد کردند که طی این حادثه یک نفر کشته و ۳ نفر دیگر از جمله ۲ کودک به شدت مجروح شدند. شدت این حادثه به حدی بود که راننده یکی از خودروها در دم کشته شد. آتش نشانان برای خارج کردن حادثه دیدگان به سرعت در محل حاضر شدند سرنشینان خودروها که از ناحیه سر، دست و صورت مصدوم شده بودند از داخل خودرو خارج و توسط ۲ دستگاه آمبولانس اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. رئیس پلیس راه استان خراسان رضوی بی احتیاطی راننده یکی از این دو خودرو را علت حادثه اعلام کرد.

 

 

/5656

کد خبر 171141

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار