فعالیت سامانه پرفشار، دمای استان بین دو تا ۸ درجه کاهش می‌یابد

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: وزش باد نسبتاً شدید شمال شرقی موجب مواج شدن دریا بویژه تنگه هرمزمی شود.

به گزارش خبرآنلاین، هاشم هاشمی افزود: در این مدت سرعت باد در خلیج فارس، بخش‌هایی از دریای عمان و جنوب تنگه هرمز به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا بویژه در خلیج فارس به بیش از ۲۰۰ سانتی متر می‌رسد.

وی گفت: توصیه می‌شود تمهیدات لازم در بنادر و اسکله‌های استان صورت پذیرد.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود: وزش باد نسبتا شدید شمال شرقی در تنگه هرمز و دریای عمان و شرق خلیج فارس تا عصر جمعه ادامه دارد.

هاشمی گفت: با خروج سامانه بارشی و با تاثیر از سامانه پرفشار دمای استان بین دو تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.
کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود: با تاثیر از سامانه پرفشار این کاهش دما تا اواسط هفته آینده در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان رخ می‌دهد.
وی گفت: توصیه می‌شود تمهیدات لازم برای حفاظت از محصولات کشاورزی و جلوگیری از خسارات احتمالی صورت گیرد.

46

کد خبر 1720935

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار