اجرای طرح سقف بازار قدیم و ساماندهی بازار

سید احمد آوایی در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین با اشاره به حضور در بازار کهن و گفت و گو با بازاریان، اظهار کرد: اجرای طرح سقف بازار قدیم و ساماندهی بازار با حفظ بافت و اصالت آن از جمله مهمترین مطالبات بازاریان بود که قطعا مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر لزوم احیای صنایع دستی و هنرهای فراموش شده و اصیل دزفول، افزود: تلاش می شود وزیر میراث فرهنگی به دزفول آورده شود تا از نزدیک مشکلات این حوزه مطرح و برای رفع آنها تدابیری اندیشیده شود.

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور خود در بین مردم، گفت: مردم تمام مسائل را از نماینده می خواهند لذا به منظور تبیین وظایف و رسیدگی اصولی به خواسته های مردم در دیدار های بعدی مدیران برخی نهادها و ادارات همچون شهرداری، برق، آبفا، مخابرات و...را با خود همراه می کنیم.

آوایی مطالبه مشترک مردم را ناامنی و بیکاری عنوان کرد و افزود: این دو مقوله ارتباط مستقیمی با یکدیگر دارند چرا که بیکاری مادر بسیاری از مشکلات است و معضلاتی از قبیل اعتیاد، نزاع، ناامنی، سرقت و طلاق از بیکاری متولد می شوند.

وی کمبود نیرو و امکانات را یکی از دلایل ناامنی و افزایش سرقت ها برشمرد و توضبح داد: این مشکلات عامل اصلی ناامنی نیست بلکه بنده اعتقاد دارم اگر مسئولان ما در دستگاه های قضایی و انتظامی ابتکار عمل بهتری داشته باشند می توانند این جرائم و ناامنی را کاهش دهند.

آوایی تاکیدکرد: با تدبیر، فکر و برنامه ریزی، ارائه آموزش خوب به نیروهای پلیس و اجرای مجازات بازدارنده و موثر می توان آمار جرائم و میزان ناامنی را تا حد زیادی کاهش داد. لذا اگر به این موارد توجه شود با همین وضع موجود نیز می توانیم شرایط جامعه را بهبود ببخشیم.

وی همچنین با اشاره به حضور در مسجد علی ابن ابیطالب و گفت و گو با نمازگزاران، عنوان کرد: امروز از بیمارستان تامین اجتماعی نیز بازدید به عمل آمد. خوشبختانه آقای ایران باستان مدیریت بیمارستان گزارش امیدوار کننده ای به ما ارائه داد. بخش سی سی یو فعال شده و در هفته آینده اتاق عمل و

جراحی بخش عمومی، ارتوپدی و دندانپزشکی نیز فعال خواهند شد ضمن اینکه بخش سونوگرافی نیز در بهمن ماه راه اندازی می شود.

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خدمات بیمارستان تامین اجتماعی برای بیمه شدگان کاملا رایگان است، گفت: نیروهای این بیمارستان قطعا نیروی بومی خواهند بود ضمن اینکه تعامل خوبی نیز با دانشگاه علوم پزشکی برقرار است و در تلاش و پیگیری هستیم سایر موانع و مشکلات این بیمارستان نیز برطرف شود.

کد خبر 1721120

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار