دورهمی مسوولان رسانه ها با موضوع نقش رسانه در جهاد تبیین و اطلاع رسانی برنامه های دهه فجر برگزار می شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از برگزاری دورهمی مسوولان رسانه های این استان با موضوع نقش رسانه در جهاد تبیین و اطلاع رسانی برنامه های دهه فجر و با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان خبر داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، فرشید فلاح در نشست شورای اطلاع رسانی استان سمنان افزود: این نشست قرار است ساعت 10 روز دوشنبه سوم بهمن در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان برگزار شود.

وی با دعوت از مسوولان خبرگزاری ها و روزنامه ها برای حضور در این نشست، به در پیش بودن ایام الله دهه فجر اشاره کرد و گفت: این ایام بهترین فرصت برای نشاط آفرینی و تزریق روحیه شادابی و نشاط به مردم است و رسانه ها در این خصوص نقش مهمی دارند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، توجه رسانه ها به جهاد تبیین را که مورد تاکید مقام معظم رهبری است متذکر شد و اظهار داشت: با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با اجرایی کردن امر مهم جهاد تبیین، باید در ایام الله دهه فجر دست آوردها و موفقیت های نظام مقدس اسلامی به خصوص برای نسل جوان و نوجوان تبیین و ارائه شود.

46

کد مطلب 1722032

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار