۰ نفر
۱۹ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۵:۳۵

مهر نوشت:

نیمه شب گذشته مردم معترض مصری با حمله به سفارت عربستان وارد این سفارتخانه شده و اعتراض خود را به سیاستهای آل سعود ابراز داشتند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری الفجر مصر، تظاهرات کنندگان مصری نیمه شب گذشته و در ساعات نزدیک به صبح امروز در برابر سفارت عربستان تجمع کردند.

این تجمع اعتراضی همچون دفعات گذشته تنها به سر دادن شعار علیه رژیم آل سعود و سیاستهای این رژیم ختم نشد و مردم با ورود به داخل سفارت به اعتراضات خود شدت بخشیدند.

مردم معترض پس از ورود به داخل سفارت شعارهایی سر داده و محل سفارت را ترک کردند. خاطرنشان می شود مسئله زندانیان مصری در عربستان از جمله مسائل مورد اعتراض مردم است که رژیم سعودی تاکنون توجهی جدی به آن نکرده است.
4949

کد خبر 172331

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    فکر کنم همه دلیل فیلترینگ فیس بوک رو متوجه شدید!!
  • بدون نام IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    اين مردم مصر هم جو گير شدن ! با همه ميخوان در بيفتن ! اينطوري بدبخت ميشن و سالها جنگ داخلي دارن
  • بدون نام IR ۰۸:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    مردم مصر نميدونن اگر آمريكا پولشون رو نده عين سومالي ميشن ! ما حداقل نفت داشتيم اونها با چي ميخوان زندگي كنن؟
  • بدون نام IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    كاش ما هم مثل مردم مصر كمي در مقابل بي احترامي هايي كه به زائرينمون ميشه عكس العمل نشون ميداديم .
  • بدون نام IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    بدون نام خنگ تشریف داری اولا انقلاب ارزش بالا از از این حرف هاست دوما مصرم اقتصاد خودش رو داره همراه نفت و گاز
  • مصطفی DE ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    تسخیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • عارف IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    مردو مصر اگر نفت ندارند خدا دارند. درود بر مردم انقلابي مصر
  • عارف IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    مردم مصر اگر نفت ندارند خدا دارند. درود بر مردم انقلابي مصر
  • عارف IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    مردم مصر اگر نفت ندارند خدا دارند. درود بر مردم انقلابي مصر
  • علي US ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    جناب ادمين!"خنگ" خواندن يكي از خوانندگان توهين نيست كه منتشرش كرده اي ولي نظرات همراه تحليل و انتقاد بنده توهين هستند كه از 10 تا يكيش هم منتشر نميشود؟!انصاف هم چيز خوبيست بعضي وقتها!
  • Iranlearn.org IR ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    0 0
    اولا كه مصر در جهان عرب يه قطب هستش اين كشور حركت كنه بقيه هم ازش پيروی ميكنند از نظر سياسی قدرتش از آل سعود بيشتره ! در مورد نفت و گاز هم اقتصاد مصر بيشتر بر پايه توريست هستش و عمده درآمدش هم توريست ها هستند ! در مورد بی احترامی زائرين هم اين بر ميگرده به نحوه مديريت مسئولان شهر هرت كه نيست. علی جان شما تنها كسی نيستيد كه اينجا بهت ظلم شده. مديريت عزيز يك نفر 10 تا پيام يكسان ميده يكی رو نمايش بده (حتی چند تا IP آدرس بودند هم 'بايد' اين كار رو انجام بديد)
  • مهدي IR ۰۴:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    0 0
    خدا را شكر كه هنوز مردم با غيرت زيادند واقعا تاسف بار است اينكه كساني سنگ آمريكاي استعمارگر واسرائيل غاصب را بر سينه ميزنند.بد بختها كمي فكر كنيد شرف و غيرت هم خوب چيزي است.
  • بدون نام DE ۰۵:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    0 0
    آقايي كه ادعاي هوش و فضل داري ! انقلابي ارزش داره كه موجب پيشرفت يك كشور بشه نه عقبگرد كنه و دچار هرج و مرج بشه . در مورد اقتصاد مصر هم اول مطالعه كن بعد نظر بده . شما فكر ميكنيد براي آزاده بودن بايد فقير بود و با دنيا جنگيد اين فقط باعث انزواي مصر ميشه و بدبختي مردمش و رفاه حاكماني كه با جانفشاني همين مردم سر كار اومدن ،اگر اهداف انقلاب براي مردم تبيين نشه به اسم مبارزه با استعمار غربي دچار استعمار شرقي يعني چين و روسيه ميشن ، آينده خيلي چيزهارو نشون ميده

آخرین اخبار