قائم مقام حزب موتلفه اسلامی که صبح شنبه در کافه خبر حضور یافته در پاسخ به پرسشی در خصوص سیاست این حزب در قبال دولت، گفت: ما به هیچ دولتی نه تاخته و نه می تازیم، و با دولتی که طبق انتخابات مردمی سر کار آمده و تنفیذ ولی فقیه را دارد و در چارچوب قانون اساسی خدمت اکثریت مردم باشد، همکاری می کنیم.
وی بیان اینکه سیاست ما این نیست که با دولت درگیر شویم، گفت: حتی در مشترکات نظام با اقلیتی که برخی با آنها برخورد تند دارند نیز همکاری می کنیم و این رویه همیشگی موتلفه بوده است.
بادامچیان در خصوص نسبت رئیس جمهور با جریان انحرافی، گفت: من نمی دانم ایشان نسبت به جریان انحرافی چقدر مواضع دارد،چون موضع رسمی اش ظاهرا این است که این افراد، انحرافی نیستد و حتی آنها را ولایی و زلال می داند.
نماینده مردم تهران در مجلس هشتم با بیان اینکه نمی دانم آیا رئیس جمهور اکنون مصلحتا با این گروه کار می کند تا سر بزنگاه به حسابشسان برسد، گفت: یک گروه هم این نظر را قبول ندارند و معتقدند اینها جریان انحرافی هستند و برخی ها هم معتقدند این جریان نزدیکان خود رئیس جمهور هستند.
وی در پاسخ به پرسشی دیگر، واکنش مجلس در مقابل «جریان انحرافی» را به موقع دانست و اظهار داشت: مجلس در این زمینه به موقع اقدام کرد و تا هنگامی که دست این گروه برای مردم رو نشد، حوصله کرد.
بادامچیان در پاسخ به سوال دیگری ویژگی جریان انحرافی و جریان فتنه را تلاش برای قبضه قدرت دانست و افزود: اما در برخی از حوزه ها با هم اختلاف نظر دارند چرا که اصلاح طلبان بیشتر دیدگاه هشان لیبرالی است در حالی که جریان انحرافی دنبال ملی گرایی هستند.ولی نقطه اشترک این دو گروه این است که به دنبال قبضه کردن قدرت هستند.
/27212
نظر شما