در نظر بگیرید پدری را که مجبور به فروش کلیه خود میشود؛ در حالی که همین فرد برای گرفتن یک وام بانکی حتی با مبالغ نه چندان زیاد با موانع زیادی رو به رو است.

"اعلام خبرهایی مثل اختلاس سه هزار میلیارد تومانی نه تنها باعث شوک اجتماعی میشود بلکه اعتماد اجتماعی را نیز کاهش میدهد."

دکتر مجید ابهری، آسیب شناس اجتماعی در مطلب تازه خود در وبلاگ خبرآنلاین با ذکر این مطلب نوشته است: "کمرنگ شدن اعتماد مردم به سیستم بانکی و باور کردن ضعف نظام اجرایی باعث به خطر افتادن جامعه شده و در کنار کمرنگ شدن اعتماد اجتماعی، فساد اقتصادی و اداری و اضطراب اجتماعی نیز افزایش می یابد چرا که مردم از خود میپرسند با این پول چند مدرسه و بیمارستان و مسجد میتوان درست کرد؟ چند خانه برای افراد مستعد ازدواج یا خانواده های بی سرپناه میتوان بنا کرد؟ و حالا عوامل این اختلاس چند سالی در زندان می مانند و بعد از آزادی با خیال راحت این سرمایه غارت شده را خرج میکنند."

او همچنین اشاره میکند: "به اینها اضافه کنید مشکلاتی را که بسیاری از افراد برای تامین شهریه مدرسه یا دانشگاه فرزندانشان با آن رو به رو هستند. در نظر بگیرید پدری را که برای تامین شهریه فرزندانش، خورد و خوراک خانواده‌اش، تامین جهیزیه دخترش و یا تامین یک سرپناه مجبور به فروش کلیه خود میشود؛ در حالی که همین فرد برای گرفتن یک وام بانکی حتی با مبالغ نه چندان زیاد با موانع زیادی رو به رو است و در آخر هم به بهانه های مختلف همین مبلغ کم از او دریغ میشود."

متن کامل را میتوانید اینجا بخوانید.

23445

کد خبر 173321

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ... IR ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۴
    0 0
    ملت الان دیگه به چی اعتماد دارن که به سیستم بانکی اعتماد داشته باشند ؟ !
  • بدون نام IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۴
    0 0
    امروز خبر اختلاس 2 میلیارد دلاری باعث شد بانک یو بی اس سوسیس در آستانه ورشکستگی قرار بگیره اونوقت بانک صادرات با 3میلیارد دلار هیچ چیزیش نشد بانک های خارجی باید از ثبات اقتصاد در ایران یاد بگیرن
  • بدون نام IR ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۴
    0 0
    می دانید با یک دهم این مبلغ یعنی 300 میلیاردتومن می توانستیم 50 قلم داروی اصلی ضد سرطان یعنی تقریبا تمام دارو های مورد نیاز را ظرف 3 سال در همین شرکتهای دارویی بورسی که شفاف و واضح هم فعالیت دارند تولید کنیم.
  • بدون نام IR ۲۰:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۴
    0 0
    کاش فقط کلیه هاشون رو می فروختند. انگار آمار دختران فراری هنوز به دستتون نرسیده!!
  • بدون نام CA ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۵
    0 0
    هر دم از این باغ بری میرسد...
  • بدون نام IR ۰۳:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
    0 0
    شما اگر بخواهيد 500 ميليون وام بگيريد بايد با استاندار هماهنگ كنيد.حال شما تشخيص دهيد براي دريافت وامي به اين مبلغ بايد با چه كسي هماهنگي صورت پذيرد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین