۰ نفر
۲۵ شهریور ۱۳۸۸ - ۰۲:۰۱

در حالی که تنها سه روز تا آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و راه​پیمایی روز قدس باقی مانده، تلاش برای عدم حضور آیت​الله هاشمی‌رفسنجانی در نمازجمعه این روز شدت گرفت.

 این اقدام از سوی خبرگزاری​های وابسته به دولت پیگیری شد تا نشان دهد نه تنها نشانه‌های وقایع پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری از میان رفتنی نیست، بلکه این رسانه​ها هنوز در فضای رقابتی انتخابات دور نهم به سر می​برند. اظهارات محسن هاشمی، ​ فرزند ارشد هاشمی اما نشان داد که این تلاش​ها به هدف نزدیک‌اند. به گفته محسن هاشمی در حالی که روز سه​شنبه به اطلاع خطیب جمعه می​رسد که اقامه نماز به عهده اوست هنوز با دفتر آیت​الله جهت اطلاع​رسانی تماسی گرفته نشده است. او که با خبر گفت‌وگو می‌کرد از اظهارنظر درباره تمایل حضور آیت​الله در نماز جمعه روز قدس خودداری کرد.

صبح روز گذشته خبرگزاری جمهوری اسلامی خبر اقامه نماز توسط سیداحمد خاتمی را به جای آیت​الله هاشمی‌رفسنجانی روی تلکس خبری خود فرستاد. در این خبر همچنین به نقل از حجت​الاسلام والمسلمین مسعود مرادی آمده بود بر خلاف سال​های گذشته که حجت‌الاسلام والمسلمین ناطق نوری پیش از خطبه​ها سخنرانی می​کند، محمود احمدی​نژاد سخنران پیش از خطبه‌هاست. این خبر بین ساعت 10:30 تا 11 صبح دیروز توسط پایگاه اطلاع​رسانی دولت اس​ام​اس شد و رادیو پیام نیز این خبر را خواند.

خبرگزاری فارس نیز پیش از آنکه بیست و ششمین روز از ماه مبارک رمضان به ظهر برسد این خبر را بدون ذکر منبع به این ترتیب منتشر کرد: «به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سیداحمد خاتمی نماز جمعه این هفته تهران را اقامه می‌کند و محمود احمدی‌نژاد هم به عنوان سخنران پیش از خطبه‌ها سخنرانی خواهد کرد». فارس همزمان این خبر را اس‌ام‌اس کرد.  هرچند ساعاتی بعد خبری با عنوان «رئیس ستاد نماز جمعه تهران خبر ایرنا را تکذیب کرد» منتشر شد، اما در این خبر حجت​الاسلام مرادی با تأیید اینکه سخنران پیش از خطبه‌ها محمود احمدی​نژاد است اعلام نام خطیب جمعه را به «ساعاتی دیگر» موکول کرد. موضوعی که تا زمان انتشار خبر مشخص نشد.

روز گذشته یک منبع آگاه به خبرگزاری جمهور اسلامی خبر داد که امامت هاشمی‌رفسنجانی برای نمازجمعه روز قدس تهران منتفی شده و تصمیم برای جایگزین وی تا امروز اعلام می‌شود. این منبع آگاه در گفت وگو با ایرنا، علت این تصمیم را جلوگیری از بهره‌برداری‌های سیاسی برخی جریان‌های تفرقه‌افکن با توجه به نمازجمعه روز ۲۶ تیرماه هاشمی‌رفسنجانی خواند. وی ادامه داد: جایگزین هاشمی‌رفسنجانی صبح چهارشنبه طی اطلاعیه‌ای رسمی از سوی ستاد اقامه نمازجمعه تهران معرفی خواهد شد.

کد خبر 17333

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین