اجرای عملیات روکش آسفالت در سطح محدوده منطقه۲ بندرعباس

میلاد خمیری رئیس امور زیربنایی منطقه دو شهرداری بندرعباس، از اجرای عملیات روکش آسفالت بلوارهای اصلی سطح محدوده منطقه دو توسط حوزه معاونت عمران خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، عملیات روکش آسفالت معابر اصلی که توسط حوزه معاونت عمران آغاز شده در سطح منطقه دو نیز در حال اجرا می باشد.
میلاد خمیری بیان کرد: به منظور تسهیل عبور و مرور و بهبود مشکلات تردد شهروندان، روان‌سازی ترافیک و جلوگیری از اختلال در تردد خودروها، روکش آسفالت بلوارهای اصلی منطقه دو در دستور کار قرار گرفته و توسط حوزه معاونت عمران در حال انجام است.
وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که تسهیل عبور و مرور شهروندان در سطح شهر یکی از مهمترین وظایف شهرداری محسوب می‌شود، در این راستا بازسازی و روکش آسفالت معابر و بلوارها از جمله فعالیت‌های مستمر در شهرداری می‌باشد و این مهم تاکنون توسط حوزه عمران در بلوارهای ولیعصر، بروجردی و بلوار سید احمد خمینی( از میدان صادقیه به سمت خیابان طلوع) اجرا شده است.
شایان ذکر است پوشش آسفالت یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین موارد برای تسهیل عبور و مرور است و این طرح در راستای رضایتمندی عمومی در مرحله اجرا می باشد.

46

کد خبر 1735862

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =