به گفته محسن بهرامی ارض اقدس، بر اساس قانون دولت حق مداخله در قیمت گذاری را ندارد و پس از اجرای هدفمندی یارانه ها باید آزادسازی قیمت ها در دستور کار قرار می گرفت اما این اتفاق نه تنها نیفتاده است بلکه شاهد دخالت بیش از پیش دولت در قیمت گذاری کالاها و خدمات هستیم.
عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران همچنین این نکته را خاطرنشان کرد که شاید بتوان با چانه زنی در برخی صنایع افزایش قیمت گرفت اما ما اساسا دخالت دولت در قیمت گذاری را قبول نداشته و آن را خلاف قانون می دانیم.
بهرامی ضمن تأکید بر این نکته که "باید ریشه مداخله دولت در قیمت گذاری را زد"، گفت: در شرایطی سازمان حمایت با افزایش قیمت صنایع روغن کشور موافقت کرده است که در حال حاضر بازار کشش ندارد و به نوعی نوش داروی پس از مرگ سهراب است.
بهرامی در بخش دیگری از سخنانش، به نقش اتاق بازرگانی در اوضاع اقتصادی کشور و مشاوره به سه قوا اشاره کرد و با بیان اینکه حضور رسانه ای رییس اتاق تهران و نقش ایشان در به چالش کشیدن سیاست های اقتصادی دولت در مقایسه با سال های گذشته پررنگ بوده است، تصریح کرد: آقای آل اسحاق سال گذشته بارها اعلام کرد که تولید ذات الریه گرفته است اما امسال شاهد آن هستیم که ایشان به طور صریح اعلام می کنند که تولید در کشور عملا تعطیل شده است.
بهرامی از اعضای کمیسیون تولید و تجارت خواست پیرامون مسائل اقتصادی کشور و راهکارهایی که به زعم خود برای برون رفت از شرایط بحرانی فعلی مفید است، پیشنهاد ارائه دهند و این اطمینان را داد که پیشنهادهای اعضا در هیأت رییسه مطرح و برای روی پخته شدن این پیشنهادات نشست های کارشناسی صورت خواهد گرفت.
وی همچنین با تأکید بر اینکه اتاق بازرگانی تهران درباره مسئله نرخ ارز باید یک نظر واحد داشته باشد، خاطرنشان کرد که سید کمال سیدعلی معاون ارزی بانک مرکزی به یکی از جلسات کمیسیون تولید و تجارت اتاق تهران دعوت می شود. وی با پیشنهاد تشکیل کمیته فرعی در کمیسیون تولید و تجارت برای پیگیری و نیز پالایش قوانین اقتصادی اعلام موافقت کرد.
/39/39
نظر شما