فارس نوشت:

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه مدرک تحصیلی دانش‌آموزان خارجی غیرمجاز در صورت ارائه مجوز از استانداری تهران اعطا می‌شود، گفت: درخواست ما این است که استانداری هرچه سریع‌تر تکلیف این اتباع را مشخص کند.
رحیم زمانی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در خصوص وضعیت امسال دانش‌آموزان اتباع غیرمجاز خارجی در استان تهران گفت: امسال تأکید استاندار تهران، بخش‌های سیاسی استانداری و وزیر آموزش و پرورش این بوده است که همه اتباع را اعم از مجاز یا غیرمجاز ثبت‌نام کنیم تا بعداً اتباع غیرمجاز مجوزهای لازم را از استانداری دریافت کنند.

وی افزود: در سال گذشته نیز افرادی بودند که مجوز‌های لازم را نداشتند، اما آنها را با توصیه استانداری ثبت‌نام کردیم و این افراد در امتحانات نیز شرکت کردند، اما به دلیل عدم ارائه مجوزهای لازم از سوی استانداری، فعلاً نمی‌توانیم مدارک تحصیلی اتباع غیرمجاز را به آنها ارائه دهیم.

زمانی ادامه داد: در سال تحصیلی گذشته با احتساب استان البرز، 10 هزار و 500 دانش‌آموز خارجی «غیرمجاز» و 65 هزار دانش‌آموز خارجی «مجاز» در شهرستان‌های استان تهران مشغول به تحصیل بودند که اکثر آنها نیز از اتباع «افغانی» بوده‌اند؛ امسال نیز با توجه به جدا شدن استان البرز، حدود 65 هزار دانش‌آموز خارجی در مدارس ثبت‌نام کرده‌اند که 10 الی 15 درصد آنها غیرمجازند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران تأکید کرد: توصیه ما به استانداری تهران این است که هرچه سریع‌تر تکلیف این اتباع را مشخص کنند، چرا که این افراد از جهت قانونی نمی‌توانند در مدارس ثبت‌نام کنند، اما با توجه به تأکید مسئولان مافوق این دانش‌آموزان را ثبت‌نام کرده‌ایم تا از تحصیل بازنمانند؛ انتظار ما این است که استانداری نیز با ما همکاری کند تا بتوانیم وضعیت تحصیل و مدرک آنها را مشخص کنیم.

4747

کد خبر 175825

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    0 0
    از مسولین محترم ما فوق و آموزش و پرورش نهایت تشکر را داریم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین