۳ نفر
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان آغاز شد

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد: امسال ۲۹ هزار تن محصول انبه برداشت شود.

به گزارش خبرآنلاین، «محمد رضا شیخ زاده»، مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: 60 درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت می‌شود که در صنایع ترشی و شوری استفاده می‌شود.


برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.


مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس تولید می‌شود.

به گفته وی، هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.


همچنین «مجید کمالی»، معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هم گفت: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۹ هزار تن در استان فعال است.

کمالی افزود: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید می‌شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.


انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1765853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =