تهران امروز در مصاحبه ای با عماد افروغ نماینده اصولگرای مجلس هفتم نوشت:

*بعد از اینکه آقای احمدی نژاد شهردار شده بود و تخصص من هم جامعه‌شناسی شهری بود، یک آقایی که الان هم عضو هیات علمی است به من گفت که می خواهند یک حلقه مشورتی برای ایشان درست کنند برای کار‌های شهری. ما هم استقبال کردیم. استقبال از ایشان در آن زمان استقبال از خودمان و آرمان هایمان و دغدغه های عدالت طلبانه بود. من رفتم و به ایشان سه مشورت دادم. مشورت اول من این بود که فقط و فقط به خدمت فکر کنید. دوم این‌که به ریاست جمهوری نظر نداشته باشید. سوم این که نگویید نگذاشتند. همین حالا موانع را شناسایی و آن‌ها را برطرف کنید.
*من به لحاظ پیشبرد اهداف اصولگرایی این سه مشورت را به ایشان دادم و بعد بحث حقوق شهروندی را هم به ایشان ارائه کردم. روی این حقوق شهروندی کار مفصلی کرده بودم. بعد احساس کردم ایشان چندان میلی به این امور ندارد. دیدم که اصولا ایشان به دنبال کارهای مبنایی و استراتژیک نیست، ایشان دنبال این بود که کارهای زود بازده انجام بدهد و به همین دلیل من دیگر نرفتم.
*شما می توانید این مسئله را از آقای خوش چهره سوال کنید. چون من به توصیه ایشان به آن جا رفتم. آقای خوش چهره هم نیت خیر داشت. من دیگر در جلسات شرکت نکردم و در دفتری که به مشاور اجتماعی داده بودند هم مستقر نشدم.
*[در پاسخ به این پرسش که پس چرا شما در زمان انتخابات 84 از ایشان حمایت کردید؟ ]چون رقیبش آقای هاشمی بود و من از منتقدان جدی تفکر و الگوی اقتصادی آقای هاشمی در زمان ریاست جمهوری ایشان بوده و هستم.
* من فکر می کنم انقلاب ما بیشتر به عرض تاریخ تعلق دارد تا به طول تاریخ و این مانور تجمل گرایی که ایشان در نمازجمعه مطرح کرد بیشتر مربوط به طول تاریخ است تا عرض آن. من از همان زمان نسبت به ایشان حساسیت داشتم چرا که تلوّن را در آقای هاشمی دیدم. در نمازهای جمعه اول انقلاب ایشان صحبت‌های مفصلی در باب عدالت اجتماعی و بسط طبقه متوسط می‌کرد. من روی سیستم اقتصادی ایشان کار کرده‌ام و با سیستم اقتصادی مرحوم آذری قمی تطبیق داده ام. در نظام اقتصادی قبلیِ آقای هاشمی، مبنا، کنترل دولت؛ اجزا، بخش دولتی، بخش تعاونی و بخش خصوصی؛ رابطه، قانون و هدف، عدالت اجتماعی به معنای بسط طبقه متوسط در جامعه بود و در نظام اقتصادی آقای آذری قمی، مبنا، نظارت دولت؛ اجزا به طور عمده بخش خصوصی؛ رابطه، احکام اسلامی و هدف عدالت فردی بود. بعد که ایشان به ریاست جمهوری رسید گرایش مضمونی به نظام اقتصادی آقای آذری قمی یعنی اقتصاد آزاد پیدا کرد اما با مبنای متفاوت.
/29217
کد خبر 176882

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام SE ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۴
    4 0
    فساد دیگر بخشی از مشکل نیست. فساد خودش به بخشی از نظام سیاسی تبدیل شده است
  • بدون نام IR ۰۰:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۵
    3 2
    بنده خدا آقای هاشمی که همیشه سخت ترین و پرحاشیه ترین مسائل کشور نصیب ایشان شده. انگار ایشان ضربه گیر نظام است. البته من آقای لفروغ را دوست دارم ولی خودشان ناقض تفکرات خودشان بوده اند. یعنی همان موضوعی که احمدی نژاد را از آن منع کردند بر همان موضوع پای فشردند. شما زحمات آقای هاشمی از اول انقلاب و حتی پیش از آن را نادیده گرفتید و در انتخابات 84 به کسی رای دادید که اصلا تفکرش با شما همخوانی نداشت؟ چرا ما همه آلزایمر گرفته ایم و یادمان رفته که این شخصیت ها در پیروزی و تداوم انقلاب در روزهای سخت ترور و جنگ چه نقشی ایفا کردند؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین