روزنامه اعتماد مصاحبه ای جدیدبا عباس پالیزدار منتشر کرد.

 در بخشی از این مصاحبه امده است:
* من در بیمارستانی در شهرستان(وی نام شهرستان را عنوان نکرد) برای مدتی بستری شدم و در حال حاضر هم در این شهر سکونت دارم، البته برخلاف برخی جریان‌های خبری و سایت‌ها تاکید می‌کنم که هنوز از ایران خارج نشده ام و تنها از تهران خارج شدم تا به‌دنبال اجرای حکم اوین، به زندان نروم.
*وقتی هیچ دلیلی برای بردن من به زندان وجود ندارد، نمی‌خواهم بی‌هیچ دلیل خودم را تسلیم کنم. بیماری همسرم سرطان است. اگر من دستگیر شوم، استرس وارده به همسرم سبب مرگ وی می‌شود. برای «هیچ» چرا باید خودم را گرفتار کنم و سبب مرگ همسرم شوم؟ به همین دلیل حاضر نبودم در تهران بمانم تا بیایند و من را دستگیر کنند.
* من تلاشم را می‌کنم تا به اوین فرستاده نشوم. اگر بیایند، بگیرند که به هرحال دیگر کاری از دستم ساخته نیست. هر اتفاقی برای من بیفتد آن را در راه خدا می‌دانم،من تلاشم را می‌کنم که دستگیر نشوم، اما با دست خودم، نمی‌خواهم دستگیر شوم و تمهیدات دستگیری‌ام را فراهم کنم. به همین دلیل به تهران نمی‌آیم، اما اگر می‌خواهند، بیایند و من را دستگیر کنند.
*من قربانی تسویه‌حساب سیاسی شدم. برخی می‌گویند من قربانی آن شدم، چون دولت نهم به من چراغ سبز نشان داد تا از برخی تخلف‌ها صحبت کنم و آن را رسانه‌یی کنم، اما من الان حتی با آن افراد دولت اصلا دیداری ندارم و ابدا از آنان نمی‌خواهم برای من کاری کنند.
*در حال حاضر آیت‌الله یزدی رییس اسبق قوه‌قضاییه در دهه 70 به عنوان شاکی خصوصی من هستند. از دفتر فرزند ایشان با من تماس گرفتند و رضایت دادن را منوط به عذرخواهی رسمی من از این مقام در رسانه‌ها کردند. می‌گویند من باید بگویم اشتباه کردم تا رضایت دهند، اما من واقعا اشتباهی نکردم چون وظایفم را در تیم تحقیق و تفحص از سازمان بازرسی انجام دادم. به هرحال گفتند حالا که نمی‌گویید اشتباه کردم، از شکایت شان صرفنظر نمی‌کنند. من اسنادی داشتم که براساس آن اقدام کردم، تمام شکات من جز آقای یزدی از شکایت علیه من انصراف دادند.
*من یک وانت سند از سازمان بازرسی داشتم. با تایید و دستور مستقیم رییس وقت قوه‌قضاییه به رییس وقت سازمان بازرسی این اسناد در اختیار من قرار گرفت تا تمام آنها را اسکن کنم و از آنها یک DVD تهیه کردم و در اختیار نمایندگان مجلس، آقای حدادعادل به عنوان رییس کمیته تحقیق، خانم آجورلو، آقای کامران و آقای ناطق‌نوری قرار داده بودم.
*من باید رای مختومه شدن را بگیرم و بعد تهران بیایم....من امیدوارم یک مقام ارشد قضایی دستور توقف حکم را صادر کند. ایرادی ندارد اگر تا آخر آبان ماه این کار نشد خودم را معرفی می‌کنم اما الان زمان این کار نیست. البته من برای خودم تنها این کار را نمی‌کنم. برای ترابی و آجیلی هم که یک تایپیست و کارمند ساده بودند، باید تلاش کنم. من مانند مجلس پشت همکارانم را خالی نمی‌کنم.
/217
کد خبر 177459

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • javad IR ۰۷:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    3 0
    چرا صداي حق وحقيقت را خفه مي كنيد كه امثال پاليزدار كه روح حقيقت را در جامعه زنده كردند الان با وجود سرطان همسرش بايد دربدر شهرهاي مختلف شود؟ تو را به خدا دست برداريد از ايشان و بگذاريد چند صباحي كه با همسرش زندگي مي كند،دچار مشكلات نشود. ايشان مستدل ومستند حرف زده اند و نبايد از موضع خود كوتاه بيايند اما... آقاي پاليزدار اگر مطلبم را خوانديد بگويم كه: اگر لازم شد بگويد اشتباه كردم تا دست از سرش بردارند. ما مي فهميم و مي دانيم چرا اين كار را انجام داديد. اين يك تكنيك است. دعاي خيرمان بدرقه راه شما وهمسر محترمتان
  • رضا IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    5 0
    واقعاً جالبه.تو مملكت ما با كسي كه تخلف كرده كاري ندارن.به جاش اوني رو مي گيرن كه تخلف رو افشا كرده.
  • بدون نام US ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    28 3
    خوب همین حرفای پالیزدار را رییس جمهور محترم در مناظره اش با موسوی بیان کرد!
    • بدون نام IR ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
      2 0
      نه همشو!
  • بدون نام IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    16 1
    اعتماد هم در اخبار خوب جا باز کرده
  • بدون نام IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    4 0
    اقای پالیزداز کارخوب هیچوقت گم نمیشود مقاومت وصب وشکیبای پیشه کن بالاخره ماه پشت ابر نمی ماند
  • ملایری IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    1 0
    بنظر من باید حقیقت را گفت ، به هر قیمتی . علی (ع) می فرمایند : قولوا الحق ولو علی انفسکم . در این سخن جایی برای تقیه و دروغ در نظر گرفته نشده . درود بر هر انسانی در هر زمان و مکانی که از گفتن حقیقت ابایی ندارد .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین