رییس سازمان بازرسی کل کشور، در نشستی در اصفهان انتقادات مستقیم و کنایه های معنی داری به دولت داشت.

مصطفی پورمحمدی ظهر امروز در همایش سلامت اداری و جهاد اقتصادی که با حضور تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان اصفهان برگزار شد، گفت: برخی قول‌ و وعده‌دادن‌ها باید متناسب با جایگاهی که در آن قرار داریم، باشد.

به نظر می رسد این جمله کنایه ای به وعده ها و برنامه های ریز و درشتی باشد که دولت در سفرهای استانی داشته است. محمود احمدی نژاد، رییس جمهور در آخرین سفر استانی خود وعده داد که تمام برنامه ها و مصوبات استانی را تا پایان دوره ریاست جمهوری خود عملی می کند.

در نشست پورمحمدی همچنین اختلاس اخیر 3 هزار میلیارد تومانی را به مولدی نامبارک در فضای کشور تشبیه کرد و گفت: این مسئله ثابت کرد مواضعی مانند قدرت و ثروت در کشور در معرض خطر قرار دارند چرا که در اطراف هر یک از آنها زمینه‌های فساد بسیاری قرار گرفته است. اگر این دو مقوله در کنار یکدیگر جمع شوند فسادزایی به گونه تصاعدی افزایش می‌یابد و پرونده اختلاس اخیر به ما ثابت کرد قدرت و ثروت در کشور به هم نزدیک شده‌اند. مرزهای اعمال قدرت باید مشخص و امکان عبور از آنها مسدود شود، محدوده ثروت نیز باید مشخص شود اما این سخن بدین معنا نیست که درصدد مبارزه با قدرت و ثروت افراد در جامعه هستیم.
 

گزیده ای سخنان رییس سازمان بازرسی کل کشور را به نقل از فارس بخوانید؛
- اظهارنظرهایی که پس از این اختلاس در کشور مبنی بر اینکه این حوزه صاحب ندارد، از سوی برخی افراد مطرح شد به هیچ وجه قابل قبول نیست و اگر بنا باشد با این تعابیر از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنیم راه درستی را در پیش نگرفته‌ایم.
- نظام بانکی و پولی ما تحت تاثیر تصمیمات در حوزه دولت و تکالیف دولتی است که این برای نظام دولتی تدبیر مناسبی نیست.
- به تعبیر رهبر معظم انقلاب باید نظام بانکی را به دست متخصص‌ترین کارشناسان برای تعیین دقیق‌ترین متد علمی قرار دهیم، گفت: هنگامی که با دخل و تصرف‌های تکلیفی اقدامی را اجرایی می‌کنیم عملا این حوزه مختل می‌شود.
- با چه تدبیری در چند سال گذشته اجازه گسترش بانک‌های جدید، موسسات مالی و تعاونی و حتی قرض‌الحسنه‌ها را صادر کردیم.
-  هم‌اکنون 19 هزار شعب بانکی در کشور وجود دارد که آمار قرض‌الحسنه‌ها جدا از این تعداد است.
- در حوزه بانکی نمی‌توان از مدل ژاپنی که کمیت را در اولویت قرار می‌دهد استفاده کرد. با توجه به اینکه بانک‌ها خود برای نظام‌بخشی به اقتصاد کشور ایجاد شده‌اند نمی‌توان از مدل ژاپنی در ایران برای بانک‌ها استفاده کرد.
- نگاه جزیره‌ای مدیران باید به دیدگاه سیستمی تغییر یابد و در دومین گام در درون سیستم دارای برنامه‌ای باشیم چراکه یکی از عارضه‌های جدی ما رفتار و تفکر بی‌برنامه است.
- اگر بنا به قانون‌شکنی در کشور باشد که دست بالای دست زیاد است اما هدف ما خدمت‌گذاری در چهارچوب قوانین تعریف شده است.
- بدون کنترل و نظارت خروجی را نمی‌توان تجزیه و تحلیل کرد، با این حال نظارت‌ها در کشور ناقص است.
- واقعیت‌ها نشان داد این انعطاف‌ها را نباید به خرج می‌دادیم و لازم بود در این موارد سخت‌گیرانه‌تر عمل کنیم.
4747

کد خبر 177628

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    0 0
    درود بر شما. عده ای در کشور واقعا مشغول کمک به برقراری نظام هستند که یکی از آنها شمایید.
  • اصغر IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
    0 0
    با سلام در زمینه انتقال کارکنان در شرکت ایران خودرو با متقاضیان انتقال از تهران به دیده پرسنل مازاد برخورد شده ومزایای انان کم گردیده است وانتقالانان هم انجام نشده است ؟!!!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین