به گزارش خبرآنلاین، دکتر سید احمد طباطبایی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) و استاد حقوق بین الملل و دکتر امیر ساعد وکیل دانش آموخته حقوق بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی و مشاور مرکز امور حقوقی دعاوی بین المللی ریاست جمهوری در کافه خبر حضور پیدا خواهند کرد تا در مورد دریافت غرامت ایران از عراق به بحث و بررسی بپردازند .
بیست و سه سال پیش در 27 تیرماه سال 67 امام خمینی (ره)بنیانگذارجمهوری اسلامی ضمن پذیرش قطعنامه 598 شورای امنیت سازمان ملل متحد، با پایان گرفتن جنگ ایران و عراق موافقت کرد.
بر اساس آمار غیر رسمی، میزان غرامت از ایران 350میلیارد دلار است. با وجود بیش از بیست و سه سال نه تنها غرامت ایران پرداخت نشده، بلکه برخی از مسئولان عراقی با اظهارتی چون جنگ مربوط به دوران بعث است و ایران نباید از عراق غرامت دریافت کند، تلاش کردند تا مساله دریافت غرامت را به حاشیه برانند .
دغدغه دریافت غرامت ایران از عراق،بعد از اشغال این کشور به حاشیه رفت، اما با این وجود بسیاری بر این باورند که ایران باید غرامت خود را دریافت کند هرچند مسئولان وقت عراق بارها از ایران تقاضا کرده اند که از این مساله چشم پوشی کند .
موضوع دریافت غرامت ازعراق روز دوشنبه بیست و پنجم مهرماه در کافه خبر به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد .
در صورتی کهدرباره چگونگی دریافت غرامت سوالی دارید می توانید آن را بخش کامنت ها مطرح کنید.
/212214
نظر شما